Caner Erkin: "Anneme ağza alınmayacak şeyler söylendi, ben de kırmak istedim"

Bir olur iki olur sürekli aynı şey bu ithamlarin neresi espirituel.Forumu babanızın çiftliği gibi mi yonetiyorsunuz anlamiyorum.Bir kere yapılır güler geçeriz bu kaç oldu.Hepsinde de raporluyorum ama değişen bir şey yok
Babamın değil ama benim çiftliğim renktaş.

Önceki raporlarını da görmedim, bu şekilde suçlama/itham etme gibi bir hakkın da yok beni, tarzını ve tavrını değiştirmeni tavsiye ederim.

Nasıl ithamlar

GSCimbom Mobile App
Sürekli fenerli olduğuma dair ithamlar.Bir yere kadar şaka olarak kabul edilebilir lakin diğer insanları da etkiliyebilirler.1 seneyi geçkin forumdayim neredeyse her boş vaktimde buradayım iki üç karaktersiz yüzünden uzun süre banlanmak da istemiyorum.

Raporları düzgün kontrol edersiniz o zaman.Eski üye diye gözünüzden kaçmıştır.Neyse
Gözümden kaçmıştır evet zira tüm raporlara bakma şansım olmuyor. Böyle açık forumdan etiket atmak yerine raporlayıp pm atarsan bir şey varsa bakılır, ben yukarıdaki mesajlarda üzerine alınılacak ya da bozulunacak bir şey göremedim.

Sürekli fenerli olduğuma dair ithamlar.Bir yere kadar şaka olarak kabul edilebilir lakin diğer insanları da etkiliyebilirler.1 seneyi geçkin forumdayim neredeyse her boş vaktimde buradayım iki üç karaktersiz yüzünden uzun süre banlanmak da istemiyorum.
Hemen müdahale ediyorum üye sorumlusu olarak0. Sert bir şekilde uyarilacak o iki hadsiz. Siz müsterih olunuz.

GSCimbom Mobile App

Kus musun?

Geri
Üst Alt