Caner Erkin Galatasaray'da İddiası

Caner'in defansı saracchi'den iyiymiymiş yohh artık

Tamam ofansif olarak daha iyi olabilir ama defansif anlamda daha iyi değil

Futbolcular da hakikaten omurga diye birşey kalmadı. Biri suratına dolar yer geri döner, diğerinin ne olduğu belli değil. Caner -Gökhan - Burak bunlar normal yaşamlarında nasıllar merak ediyorum doğrusu.

Yine en delikanlıları Arda çıktı
Arda, Terim'in elini öpüp yirttim diyordur. Berat belgesi gibi bir sey oldu onun icin. Yoksa Acun ve Emre abisiyle Fener'e giderdi.

Arda, Terim'in elini öpüp yirttim diyordur. Berat belgesi gibi bir sey oldu onun icin. Yoksa Acun ve Emre abisiyle Fener'e giderdi.

Baktığın zaman Galatasaraylıyım dedi gitmedi başka büyük kulübe, benim için bu kadar dansöz futbolcunun arasında alkışlanacak hareket.
Ha futbol arda'yı bırakalı 2-3 sene filan oluyo ama bakıcaz

Baktığın zaman Galatasaraylıyım dedi gitmedi başka büyük kulübe, benim için bu kadar dansöz futbolcunun arasında alkışlanacak hareket.
Ha futbol arda'yı bırakalı 2-3 sene filan oluyo ama bakıcaz
Bjkye gidecekti lakin Senol veya fikodan biri istedi diğeri istemedi. Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum.

Bjkye gidecekti lakin Senol veya fikodan biri istedi diğeri istemedi. Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum.

Hain şenor

arda-turan-transferi-besiktas-yonetimini-ikiye-10378652_6190_o.jpg

Saha icerisinde cok itici hareketleri var. Defansif olarak cok kotu bir bek. Yani gereksiz bir transfer olur.

Geri
Üst Alt