Caner Erkin Galatasaray'da İddiası

Bu transfer büyük rezalet ama çolak kaya transferlerinin yanında bir hiç
En azından bir şeyler yapar

Şu adamı almayın allah aşkına..Net fenerli olduğunu açıklamaktan çekinmeyen,üstüne bir fenerli için bile fazlasıyla antipatik olan onun da üstüne performansı artık diplerde olan bu adamı almayın ne olur...

Şu adamı almayın allah aşkına..Net fenerli olduğunu açıklamaktan çekinmeyen,üstüne bir fenerli için bile fazlasıyla antipatik olan onun da üstüne performansı artık diplerde olan bu adamı almayın ne olur...
fenerli kısmına birşey diyemem ama performans açısından adama 37 maçta 4 gol 13 asist yapmış birisine diplerde demek biraz komik oluyor...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ali Koc nispeten benim dedigim gibi dusunuyor.
Gerci ben "kaliteli" Turk topcularina maksimum 500 bin Euro arti pozisyon baglantili 500 bin Euro bonus diyorum.
Mac basina karsiyim, cunku nasil oynadin o maci? Belhanda kirmizi gorup maci neredeyse sattigi Trabzon macinda belki de mac basi aldi.
Olay pozisyona bagli performans bonuslari olmali.
Begenmeyen mi var? Gelmeyen de gelmesin.

fenerli kısmına birşey diyemem ama performans açısından adama 37 maçta 4 gol 13 asist yapmış birisine diplerde demek biraz komik oluyor...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Valla diplerde olmasada ona yakın bir yerlerde kardeş...Hücumda zaten iyi,kötü bir standartı vardı ama savunmada berbat halde..Beşiktaş taraftarı gg.gönül için gitme diye yalvarırken bu adamın gidişi için göbek atacaklar neredeyse..Beşiktaş'ta en çok sövülen oyuncu olabilir diaby ve boyd ikilisiyle beraber...

Yine de en masum tarafı performansı tabii.. fenerliliği,çirkefliği olmasa en azından skora ihtiyaç olan anlarda ortalarıyla iş yapabilir rotasyonda...

Sok beke her geçtiğinde gol yediren Ömer bile bundan daha iyi savunma yapıyor.

Avrupa maçlarında bunun ve gg'nin kanadı bırak otobanı bildiğin havaalanı pisti olmuştu.

Bunun oyna(yama)dığı bölgeyi lacka ediyordu rakipler.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

4 x 2.5'tan anlaşalım caner ile

maç başı 50 bin dolar da bonus veririz.

Geri
Üst Alt