Caner Erkin Galatasaray'da İddiası

yok efendim 13 asist yapmışmış
Ömer bayram 10 asist yaptı, Sabri son sezonunda 6 asist filandı hatırlıyorum rakamlara doğru bakmak lazım Caner bedavaya bile oynasa külliyen zarar bir adam olur.
defansı rezalet zaten hücumda tek bildiği sert orta kesmek 1 milyon euro filan ayıptır yahu edep biraz edep

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

De get yalan dünya ‘
GüzEl şarkı idi

JJ | MP

Caner'e çok abartı paralar vermeye gerek yok Fener'e de gidebilir. Hücumda iyi ama defansif olarak sıkıntılı bir topçu

Şu durumda hem yerli hem de 10-15 asist aralığında hücum katkısı veren bir sol beke burun kıvırma şansımız maalesef yok...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerle anlasmis diyorlar öyleyse Kaana 1-1.5 demeden parayi gömelim kaliteli yerli sart

İlk 11'de 8 ybancı 3 yerli olacak ama bu demek değil ki maçın içinde yabancı sayısı 10-11 olabilecek. Hem 11de hem kulübede skora etki edebilecek yerliler lazım. piyasada öyle hadi alalım diyebileceğimiz yerli sayısı zaten çok az. Altyapı ile destekli bu tarz bedava yerlileri toplayalım nolcak. (Semin Emre hariç o ikisi gelirse floryayı yakalım)

Fenerbahçe'de Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Transfer, Erol Bulut’un bilgisi dahilinde gerçekleşti.

Sabah)
Hadi be! karbonat, kurtar bizi bu çöpten.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Pek elzem bir ihtiyaç değil. Bizim onerdigimiz şartlarla olmuyorsa, kime giderse gitsin.

Alo Süleyman Luş'u deneyin.

Alooo.

sent via GSC

Kaan'a da yazdim, bence bunu da 1 milyon ve UCL bonusuyla almaliyiz.

Süleyman Rodop : Fatih Terim Arda ve Caner’i çok istiyor. Caner’e yıllık 800bin € önerildi.

Geri
Üst Alt