Caner Erkin Liverpool'da İddiası!

Liverpool'a ancak tatile gider.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

Hahahahahah :asd: En son "Sivasspor'un başına Roberto Carlos'u getirecez" dediklerinde bu kadar gülmüştüm :D Sonra getirdiler işte :asd2:

Yabanci siniri acilir :D

* LG G2 Tapatalk *

bu fener neden hala canerle anlasamadi? maddi durumlari gercekten vahim olmasi gerek.

Ahahahaa gokhan gonul de barselonaya gidiyodu di mi :D

Nedense sozlesmesi bitecek olani ya barca istiyor ya liverpool

fb'den gitsinde,kime gittiginin bir önemi yok.net olarak fb'nin en iyi adamı ve fb'yi bu sene ayakta tutan adam.

Bu Civelli ne mal adam ya,ikidir önünden top yuvarlana yuvarlana gidiyor bir reflex i yok adamin

liverpool'a neden gidemesin anlamadım acıkcası. Şu anki performansıyla avrupa'nın en iyi 5 solbekinden birisi

Trnin en iyi 4 oyuncusundan biri. Gitsin isterim.

Atkafası ve Liverpool , Premier Ligin kadın taraftarları azalır be.

Saka misiniz oglum. Birde su anki performansi ile avrupanin en iyi solbeklerinden diyenler var. Bir sol bekin görevi nedir? Savunma. Caner cok adam kaciriyor. Ofansif yönü ile öne ciktigi dogru ama türkiye ligi disinda bir takimda oynarsa, onun kanadini otobana cevirirler. Gazla oynuyor, söner yakinda. Tipik türk futbolcusu iste. 1-2 , hadi bazilari belki 3-4 sene iyi performans gösterir sonra düsüse gecer.

aslında 5 yıllık sözleşme önereceksin yıllık 3 milyon euro'dan geleceğinden değil fiyat arttırcan fbyi sömürecek bir şekilde kalacak kalırsada öbür türlü gelir zaten :asd:

Geri
Üst Alt