Caner Erkin Resmen Fenerbahçe'de

Bu nasıl iş lan Caner çöp de bunlar 3 transfer eksi bakiyeyle nasıl yapıyor lan
Suan oyuncu transfer etmekte bir problem yok, ancak lisans cikartamazlar sorun orada. Bakalim bunu nasil halledecekler, baya zor cunku epey bi oyuncu satmalari lazim.

Bu Caner'e Bizde oynarken Atletico maçıydı sanırım kırmızı görmüştü o zamandan beri ayarım bir de Arda Dövmüştü bunu Hayırsız olur umarım.

caner gibi adami satin almaya kalksan en 10 milyon euro derler.

cook iyi transfer

Bunlardan en azından bir tanesini özellikle caneri almalıydık.

En kötü bu şikecilere darbe vurmuş olurduk.buralara adamda bulamazlardı.Leş gibi oyunculara kalırdı.
Sağ bek ve sol bek sıkıntıları çok ciddiydi.Bu sayede geçiciide olsa hem yerli olarak çok önemli hamleler yaptılar.
ne olursa olsun bu şikecilerden bir halt olmaz.
Heleki biz doğru kadroyu kurarsak bunlar bizimle başa çıkamaz.

Fakat bizde bu yönetim ve bunları körü körüne savunan taraftar olduğu sürece şampiyonluğu eltın tepsiyle bunlara veya diğerlerine veririz.
Albayrak denen adam hala transfer yapıyorsa kimse Galatasarayın menfeatinş düşünüyorum demesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmişinden utanan geçmişine geri dönmüş, Kadıköy'de ki BJK maçında BJK taraftarının önüne secdeye yatar mı dersiniz? Geçmişimden utanıyorum diyen BJK taraftarına secdeye yatan bir adamı Fener'e layık görüp transfer eden yönetimin içinde bulunduğu aciziyeti anlatmaya kelimeler yetmez, bu eylemleri gerçekleştiren bir futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönmesine sevinen taraftarların onuru haysiyeti şerefi namusu varmıdır acaba omurgasızlık had safhada. Kadıköy'de ki maçta ısınma esnasında nikahlı karısını düdükleyen Berkay'ın şarkısını statta çalan takıma transfer olması nedir peki bu elemanın buda başka bir soru.

Olm ne kadar onursuz gurursuz insanlarsınız ya.Zaten dünyanın parasını kazandınız kazanıyorsunuz bu kadar karaktersiz olmayın.Dansözler bile bu kadar kıvırmıyolar be.Para için bi yerlerinizi satacaksınız.

Olm ne kadar onursuz gurursuz insanlarsınız ya.Zaten dünyanın parasını kazandınız kazanıyorsunuz bu kadar karaktersiz olmayın.Dansözler bile bu kadar kıvırmıyolar be.Para için bi yerlerinizi satacaksınız.

Beleşoğlu bütün karaktersizleri ne güzel topluyor batacak kulübe.

Hahaha bütün o.c leri topluyorlar takımda yine.

sent via GSC

Geri
Üst Alt