Caner Erkin ve Gökhan Töre Transfer Edilmeli

Peki soyle bir secim olsa tek hakta sizce hangisi? Gokhan tore, olcan adin, caner erkin, erkan zengin. Kisiligi bir kenara katki olarak soruyorum?

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben bizde oynamış, oynarken kişiliğine futboluna küfrettiğim bir adamın, şahsen ne oynarsa oynasın takımıma gelmesini istemem. Elinde Telles varken Caner'i almak da ayrıca gereksiz. Türk falan diyeceksiniz ama böyle Türk olmaz olsun.

Şu yabancı sınırlamasında , GS düşmanlığı nedeniyle bu sınıra sahip çıkan klüp olan FBJK ,

ve caner ve töre için istemeyiz deniliyor ,,

Alalımda baş tacı yapalımmı deniliyor , oynatma yedekte bile oturtma ama rakibinden kopart ,,

alamayacaksan bile teklifini yap akılları karıştır , elinde tutmak için fazladan para harcattır .

Şu yabancı sınırlamasında , GS düşmanlığı nedeniyle bu sınıra sahip çıkan klüp olan FBJK ,

ve caner ve töre için istemeyiz deniliyor ,,

Alalımda baş tacı yapalımmı deniliyor , oynatma yedekte bile oturtma ama rakibinden kopart ,,

alamayacaksan bile teklifini yap akılları karıştır , elinde tutmak için fazladan para harcattır .

Caner'in Galatasaray'a gelmesini beklemek saflıktan öteye gitmez ki adam fenere gitmek için tüm karakterini ortaya serdi. Töre'nin durumu hakkında herhangi bir laf söyleyemem. Geçen sezon da alınmasını istemiştim.

Caner'in Galatasaray'a gelmesini beklemek saflıktan öteye gitmez ki adam fenere gitmek için tüm karakterini ortaya serdi. Töre'nin durumu hakkında herhangi bir laf söyleyemem. Geçen sezon da alınmasını istemiştim.

Beklemiyorum zaten ,,

ama Caner'e direkt teklifi yapacaksın alamasanda terörist korkusuna fener yönetimi bizim verdiğimizin üstüne çıkmaya mecbur kalacak ,,

Caner hakkında daha evvelde yazmıştım klasik yerli topçu sözleşmeyi kapar ve seneye en fazla küfür edilen oyuncu olur .

Yabancı sınırı ve FBJK 'nın bilinen tavrı olmasa cehenneme kadar yolu var derdim .

Töre olabilir, zira bu bizim elimizde. Bastırırsın ruslara parayı alırsın. Ama cano hem gelmez hemde gelmesin zaten.

★SⅢ Tapatalk★

Beklemiyorum zaten ,,

ama Caner'e direkt teklifi yapacaksın alamasanda terörist korkusuna fener yönetimi bizim verdiğimizin üstüne çıkmaya mecbur kalacak ,,

Caner hakkında daha evvelde yazmıştım klasik yerli topçu sözleşmeyi kapar ve seneye en fazla küfür edilen oyuncu olur .

Yabancı sınırı ve FBJK 'nın bilinen tavrı olmasa cehenneme kadar yolu var derdim .

Hiç gerek yok. Biz böyle ufak tefek cinlikler yapacak takım değiliz bence. Benim kulübüm ne şikebahçeye ne de tinertaşa benzer. Başkanım da böyle adiliklerin peşinden koşacak bir başkan değil malum şikeciler gibi.

Kapak yapmak için Caner alınabilir. E Olcan Adin veya G. Töre den biri kesinlkle alınmalı zaten.

Caner karakter bozugu alinsin diyenlere sasiriyorum. O atletico madrid macinda bizi resmen satti bunu hatirlamiyorsaniz youtube'dan tekrarini izleyin.

Gökhan Töre bal yapmiyan ari ve önümüzdeki bir kac sezon olumlu gelisme yapacagina inanmiyan kisilerdenim.

Ayrica Telles alinmis sol bek olarak gelismesi adina Caner dengesiz karaktersiz bir engel olur.

Caner ve Töre alinsin diyenlere derhal baska oyunculara bakin karakter ve üretime bakin derim.

o atletico maçında bizi yakan asıl gözünün önünde pereanın topu yerde smaçlamasını görmeyen/görüp de söylemeyen ilave hakemdir o pozisyondan sonra afallayan genç caner 2 dakikada üst üste aptalca sarılar görüp takımı 10 kişi bırakmıştır doğrudur ama o penaltı pozisyonu kırılma anı olmuştur

transfer işine gelirsek bence AY içeri girer biz de iyi para verirsek caner gelir ama onu almaya lüzum yok bence fbden yurtdışına gitsin yeter

ama matematik profesörü 5+2+1 ci bjklilere inat töre için kesenin ağzı açılmalı derim

Çeptalk

Caner tamam bizden gitti ama bonservisi CSKA daydı hem fenerle aynı anda bizde istedik o feneri mi tercih etti öyle bir olayda yok tamamen adnanların beceriksizliği Caneri fenere kaptırmak ,ayrıca Caner Emre gibi karaktersiz de değil ben ağzından hiçbirzaman bizim için kötü söz duymadım alınmasınden yanayım mevkisinin açıkara en iyisi Türkiyede

Caner iyi topçu ama gerek saha içi gerek saha dışı görüntüsüyle bize yakışmaz.Mehmet Topal kısa sarı pantolon.Meireles'in hanımı takım elbise giyiyor, Meireles tayt-elbise yapıyor.Caner evli ama evli olduğu kişi kiminle evli soru işareti.Pembe arabalar.Garip giyim tarzı.

Aman kalsın.Gökhan'da disiplinsiz adama benziyor.Gece hayatı hikayelerini dinledik.Bence çok extra performans gösteremedi de.

Yerli kanat topçusu istiyorsanız Serdar Gürler-Emrah Başsan-Bilal Başak. bunlardan fazlası yok Gökhan Töre'de.

"Ya keske gelse ama gelmez" yazanlar var.. Ne caner'i ya nasil bi mideniz var sizin? Caner ya caner?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt