Caner Erkin ve Gökhan Töre Transfer Edilmeli

fenerbahçe&beşiktaş formaları giymiş topçular lanetlenmiş topçulardır.

GalataSarayda lanetlenmiş futbolcu istemiyorum.

kefen giysinler GS forması giymesinler.

Arkadaslar Sucu yonetime degil Tüpçüye AtacaksinizYabanci sinirlamasi varsa bunlari alacaksin baska yolun yok.Tüpçünün yuzunden ne hale geldik.

Törenin şu ana kadar Galatasaray'a karşı ne bir olumsuz hareketi,sözü olsun maç içi bizim futbolcularla bir tatsızlığı bile olmamıştır.Futbol dışı etkenler yönünden bakarsak bizim formamızı giymeyi haketmeyecek bir oyuncu değil.

yabanci sinirlamasi olmasa hayatta istemem (kendisinden ne kadar nefret ettigimi herkes bilir) ama kulübün bekasi icin caner'i almaliyiz.

:oops:

Emrah Karataş ‏@EmrahKaratas 56 dk.

Olay aynen doğru. Seni tekrar GS'de görmek isteriz dedim, İnşallah dedi. Gsvid geldiğinde onunla da paylaştım olayı. pic.twitter.com/pheGoPHtvW

Canerde anlamistir Fenerin Kume dusecegini o yuzden sozlesme yapmamistir o zaman yoksa bu fenerli hemen imzalardi birde avrupaya gidemiyor fener o yuzdende sozlesmesini yenilememistir yoksa bunun bizde ne isi var. Fenerde sike olaylari yuzunden yenilememistir bu.

Caner gelsin derken kimse sallamıyordu. Caner Erkin önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formamızı tekrar giyecek

Yakında, caner parayı değil, feneri seçti başlıkları 68 gün boyunca manşetlerde yerini bulur.

Caner i hiç bırakmamak lazımdı ama olan olmuş. Şimdi alınırsa da çok iyi olur. FB ye güzel gol olur.

taraftar-caner-e-kizgin-531055.Jpeg

:42:

nasıl da üzülmüş zavallı

kesin gs topçusu olmalı

Caner olayı basına bilerek servis ediliyor şu adamların oyunlarına kanmayın çabucak inanıyorsunuz. Ben o camiada her şeyin yapılacağına inanıyorum çünkü onların spor rekabet gibi erdemlere sahip değiller işleri sadece illegal şeylerle rakiplerini küçük duruma düşürmeye çalışmak.

fenerbahçe&beşiktaş formaları giymiş topçular lanetlenmiş topçulardır.

GalataSarayda lanetlenmiş futbolcu istemiyorum.

kefen giysinler GS forması giymesinler.

Ayhan akman? Umit karan? Sergen? Ben gayette severdim ayhani halada severim ek olarak revivo ve balicide severim

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ayhan akman? Umit karan? Sergen? Ben gayette severdim ayhani halada severim ek olarak revivo ve balicide severim

Ümit Karan bize 2001 yazında Gençlerbirliğinden transfer oldu ve bizden eskişehir'e gitti ,

ama genel fikrinde haklısın , ayhan oynadığı müddetçe başarılı oldu , sergen fener haricinde bizde , TS de ve kargalarda başarılı oldu ,

Caner olayı basına bilerek servis ediliyor şu adamların oyunlarına kanmayın çabucak inanıyorsunuz. Ben o camiada her şeyin yapılacağına inanıyorum çünkü onların spor rekabet gibi erdemlere sahip değiller işleri sadece illegal şeylerle rakiplerini küçük duruma düşürmeye çalışmak.

Aynen.

Geri
Üst Alt