Caner Erkin ve Gökhan Töre Transfer Edilmeli

şerefsiz yüksek para alsa bari 3 filan şimdi gitmiş 2 milyona imzalamıştır beyin özürlü

Yahu bende susayim size bir sey anlatamiyoruz Herkes fenerli zannediyor beni anlamiyorum Şikecilere rezil olmamak icin Teklif etmememizgerekti hatta bu forumda biri Caner bizde demisti saglam duyumcuyum demisti :(

Ya kapat siteyi Allah aşkına uğraştırma milleti. Bariz belli ediyorsun kendini hadi canım hadi.

Beyler abartmayın. Fenerliler ne dalga geçecek bu konu ile? Açıpta kıçlarına gülsünler önce. Benimkisi sadece bir öneriydi. Ve gayette mantıklı bir öneriydi. Caner şu anda Türkiye'nin en formda futbolcularından biri. Alsak faydalı olurdu diye düşünüyorum. Ama olmadı. Adam formasını giydiği takımı ile anlaştı ve bu gayet normal. Yani herhangi bir transfer çalımı falan yok. Ben başlık açtım diye Caner illa bize mi gelecekti.

Her seferinde sırf bizim Avrupa'da başarımızı engellemek için yabancı sınırlamasının kısıtlanmasını talep eden bu iki aciz camianın en iyi yerli oyuncularını transfer edersek, hem kadromuzu güçlendirmiş oluruz hem de fena kapak takarız. Üstelik bu oyunculardan biri bedava, diğerinin de bonservisi başka kulüpte. Yani istersek her ikisini alabiliriz.

biri tr de oynamam dedi digeride klubuyle nikah taseledi....Simdi ikisinide transfer ettin :)

Geri
Üst Alt