caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Rijkaardın elinde negatif yönleri törpülenip takım oyunu ve dafansif özellikler arttırılırsa değeri ve katkısı inanılmaz artar dün beğendim ama bazen gereksiz çalıma girmeye çalıştı(ama çalım yeteneği gayet iyi)

Rijkaardın elinde negatif yönleri törpülenip takım oyunu ve dafansif özellikler arttırılırsa değeri ve katkısı inanılmaz artar dün beğendim ama bazen gereksiz çalıma girmeye çalıştı(ama çalım yeteneği gayet iyi)

daniel alves...:D:D:D

Bence en az Arda kadar iyi bir sol açık. Eğer Arda veya Kewel ayrılırsa mutlaka kalmalı.

Son Ts maçında döktürdü,sol açık oynatılırsa üzerine koyarak devam eder ama sol bekte oynatmak intihar!..

Umarım bu performansını fırsat buldukça korursun.1 maçta senin için birçok şey değişti.İnşallah formanın hakkını da verirsin.

umarım bonservisini alırız almazsak dahada kötüsü fener alırsa ileride çok dert yanarız

Opsiyon bizde istediğimiz an alırız..İleride fener felan alamaz merak etme..

kesinlikle bonservisi alınması lazım hızlı bir oyuncu

Şu numarasını değiştirsin ya... Yakıştıramıyorum böyle büyük numaraları formalara...

Caner'i sol açık veya sol içte kullanmalıyız. Sol bekte çok başarısız.

Haldun Üstünel'in açıklaması çok güzeldi, sezon sonuna kadar iyi oynamaya devam ederse sözlesmesini uzatacagız dedi. Yani günlük performansına bakılmayacak. Caner takımda kalmak istiyorsa bu oyununu devam ettirmeli.

Haldun Üstünel'in açıklaması çok güzeldi, sezon sonuna kadar iyi oynamaya devam ederse sözlesmesini uzatacagız dedi. Yani günlük performansına bakılmayacak. Caner takımda kalmak istiyorsa bu oyununu devam ettirmeli.

Bence her halikarda kalmalı, nedeni cok basit istenilen duzeyde Turk oyuncu sayısı az ulkemizde. Alparslan'dan umidim yok acıkcası fizigi cok zayıf. 2-3 sene var onunde daha...

H.Balta M.Fathi ve Caner dısında dogru durust alınablecek kalitede sol kanat yok zaten. FB wederson'u satmazsa...ki satmaz(tc adam)

Milli futbolcu Caner Erkin’i sezon başında Rus kulübü CSKA Moskova’dan kiralayan Galatasaray Yönetimi, sözleşmeye bir de satın alma opsiyonu koydurmuştu. Bonservis bedeli ise sezon içinde belli olacaktı. Bu doğrultuda iki kulüp idarecilerinin birkaç gün önce görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak CSKA’nın, Caner’in bonservisi için 3.5 milyon Euro istemesiyle Galatasaray cephesinde geri adım atıldı.

Kaynak:Fanatik

Caner'in bonservisini almazsak üzülürüm, çok iyi futbolcu olabilir. Potansiyel var çocukta...

€3.5m çok makul bir fiyat böyle bir futbolcu için, Rijkaard neden geri adım atıyor anlamadım. Büyük ihtimal basın saçmasıda olabilir tabi...

mükemmel oynadı,HELAL olsun caner

Böyle devam ederse sezon sonu sözleşme imzalatabiliriz ;)

Sol açıkta bayağı etkili.Bravo Caner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt