caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Canerden bi tek sol acık olur baskada bişey olmaz eger bu adamın bonservisini alıp sol bek oynatırsak seneye aldıgmız paranın zararına satarız bi anadolu takımına sonra orda sol acık oynar daha buyuk paraya alır sol acık oynatırız:o

Bencilliğini her maç perçinliyor,gereksiz bir adam.

Hırsı, kazanma arzusu ve maç içindeki geri düştüğümüzdeki maçı döndürmek için bireysel tepkisi olumlu. Bu yönleri tekniğini beğenmesemde tuncay şanlı da vardır.. Bence kalmalı

Kendini ön plana çalışmak için korner bitişiğinden bile kaleye vuruyor,böyle adamlardan takım oyuncusu olmaz,Türk bile olsa 3.5 milyon €'ya acırım ben.

Devre arası tatılınde Aydın Yılmaz la beraber Moskova daydı. Gece hayatı konusunda CR ye taş çıkartır. Ben gormedım ama Aydın la beraber gıttıklerı bır mekanda rezillik çıkarmıslar , daha doğrusu Aydın rezil bir haldeymiş bir ara yerlerde falan sürünmüş alkolden. Kendine dikkat eder kuvvetli olursa çok faydalı olur. Bu yaştan sonra bek oynamayı öğrenebilir mi bilmem ama en azından açıkta çok iyi bir alternatifimiz olur.

Devre arası tatılınde Aydın Yılmaz la beraber Moskova daydı. Gece hayatı konusunda CR ye taş çıkartır. Ben gormedım ama Aydın la beraber gıttıklerı bır mekanda rezillik çıkarmıslar , daha doğrusu Aydın rezil bir haldeymiş bir ara yerlerde falan sürünmüş alkolden. Kendine dikkat eder kuvvetli olursa çok faydalı olur. Bu yaştan sonra bek oynamayı öğrenebilir mi bilmem ama en azından açıkta çok iyi bir alternatifimiz olur.

Bu genç oyuncular hayatlarında para görmediği için birden milyon dolarcıkların içinde yüzerken,ulan bunu harca harca bitmez,bankaya koysa günlük faizinle 25 sene çalışmış işçinin tazminat parası kadar para cukkalıyor,o yüzden harcayacak birşeyler olmalı ve dağıtıcak.Onlar kafayı dağıtıyor işte.

hadi eyvallah caner ezikler alır seni banko üzülme.

Büyük ihtimalle yönetimde gönderilsin diyecek ama Rijkaard'ın takımda tutmak isteyeceğini düşünüyorum. Israrla sol bek oynatarak hayalindeki beki yönetime gösterdi, yerine daha sağlam biri alınmazsa takımda tutulur.

Rijkaard'ın sol tarafada Sabri tarzında adam istediğini düşünüyorum, bu yüzden tutalım diye baskı yapar yönetime. Tez zamanda Sabri ve Caner'e savunma yapmayı da öğretir umarım. :)

2.yarının başlarındaki gibi süper oynamıyor, büyük ihtimalle sezon sonuna kadar da inişli çıkışlı devam edecek. Bu yüzden pazarlıkla bonservisini biraz daha aşağıya çekebiliriz bence.

Bu genç oyuncular hayatlarında para görmediği için birden milyon dolarcıkların içinde yüzerken,ulan bunu harca harca bitmez,bankaya koysa günlük faizinle 25 sene çalışmış işçinin tazminat parası kadar para cukkalıyor,o yüzden harcayacak birşeyler olmalı ve dağıtıcak.Onlar kafayı dağıtıyor işte.

Dediğim gibi ben futbolcuların gezmesi tozması olayına çok soğuk bakmıyorum. Ancak bizim ve G.Amerikalı oyuncuların bu konuda bir dengesi yok. Olayı abartınca da mutlaka performanslarını olumsuz etkiliyor.

Caner yaş olarak olmasada tecrübe olarak artık bunları görebilecek düzeyde. Milli takımlar ve CL seviyesinde buyuk takımlarda oynayan 30 yas cıvarında bırcok oyuncunun ulasamadıgı uluslararası tecrubeye sahip.

Kendine dikkat ederse çok iyi yerlere gelecektir ama eder mi bilemem ...

boş konuşmalar futboldan zerrece anlamadan yorumlar..

caner takımdaki en iyi oyuncular sıralamasında en tepede kendine kolaylıklar yer bulur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt