caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'i Almazsak Fener Alacak!

Şu geriye hapsedilme mevzusu nedir? Sol bek'te harika oynuyor. Bir hücumda bir savunmada. Tek yaptığı yanlış yanlış tercihler. Bunu da aşacaktır zaten.

Caner'in sol kanat performansına ihtiyacımız yok bizim.

Evet sol bekte harika oynuyor.Tek eksiği futbol oynamayı bilmiyor. Bir öğrense daha da iyi olacak..:asd:

Şu geriye hapsedilme mevzusu nedir? Sol bek'te harika oynuyor. Bir hücumda bir savunmada. Tek yaptığı yanlış yanlış tercihler. Bunu da aşacaktır zaten.

Caner'in sol kanat performansına ihtiyacımız yok bizim.

katılıyorum caner in sadece sol bekte oynayıp o mevkide daha fazla tecrübe kazanmaya ihtiyacı var:icon_twisted:

Arkadaşlar,eleştri tabi olacak ama bazen çok ağır eleştiriyorsunuz.Dün staddaydım.Çok iyi oynadı.Çok kritik toplar kesti,Gio ile çok iyi uyum içerisindelerdi.Seneye Kewell giderse,yerini Gio ile birlikte doldurur

Caner bana futbolu bilmiyor gibi geliyor.Çok dengesiz yani.

Aldığı her topu bam güm vurmaması gerekiyor.

Servet'le takas olursa pek bir kaybımız olmaz gibi düşünüyorum.

Caner alınacak arkadaşlar rahat olun. :)

Alınsa nolur Fenere gitse nolur. Zaten Fenerbahçe maçında oynadığı futbolla fb'li gibi oynamıştı. Sol bek mevkiinden şişir babam şişir. Başka ne yapıyor ki. Caner Uzun oldu adamın adı kaç haftadır..

Caner çok yetenekli bir oyuncu, zamanında bende topları şişirmesinden ötürü ona çok kızıyordum lakin sonuçta yetenekli; iyice işlersen ileride Türkiye'nin en iyi sol beki olabilir.

Caner Erkin.

Getirileri kadar götürüleri de oldu.Hele Atletico Madrid maçında yaptığı hata,aynı zamanda Eskişehirspor maçındaki hatası,çok değer kaybettirdi takımımıza.Ancak ve ancak takımda sol bek oynayacak tek alternatif şu anda.Tabiki Hakan Balta'nın artık stoper olduğunu kabul ediyorum.

Bonservisine göre karar verilmeli Caner'in.Çünkü alırsak direk "katkı yapıyor,alalım" diyemiyoruz.Bonservis dememim sebebi de bu.O paraya başka sol bek alternatifi buladabilir Galatasaray,o yüzden.

Caner Erkin'in yetenekleri konusunda tartışmaya gerek bile yok,doğrudur.Ancak futbol zekası inanılmaz yetersiz.Bunun sebebi de hâla ögrenicekleri var iken Manisa'dan CSKA'ya geçmesidir.Belkide en verimli eğitim alacağı çağda,hiçbir eğitim'i olmayan-para endeksli oyuncu alıp satan bir takıma gitti.Kariyerinin başında bu bir hatadır bence Caner için.

Kısaca eğer kalıcaksa bir Rijkaard etkisi de onun üzerine yağmalı ki,bir anlamı olsun kalmasının.Nedir bu etki?Sabri Sarıoğlu üzerine etkisinden bahsediyorum.Isabetsiz orta ve şutlar,bilinçsiz pas tercihleri,dengesiz oyun yapısı.Bu özellikler sene içinde Sabri'de birer birer kayboldu.Ironik olan Caner Erkin'de birer birer ortaya çıkması.Bu haliyle Caner o yüzden kalmasa'da kayıp değildir.Yani konuya katkı olarak söyleceğim,Fenerbahçe'de alırsa çok büyük bir kayıp olmaz.Ancak Caner Erkin için daha bu yaşında ikinci kariyer tercih hatası olur.Çünkü hâla ögrenicegi bir yerde bulunması lazım görünüyor.

Giderse, şu ana kadar bizde gösterdiği performansla kimsenin keşke Caner olsaydı diyeceğini zannetmiyorum..Olası bir fenere transferinde, orada sol açık oynayacağı için parlarsa diye korkuluyor genel olarak. Bizde de zaman zaman çok iyi maçlar çıkardığı oldu sonuçta sol açık oynarken. Ama elimizde sol açıklardan kesinlikle daha iyi değil. Yani burada aranmayacak orada vah vah edeceğiz:D Neyse rakip güçleneceğine kalsın..Hem yedekte sağlam bir adamımız olur..

Sol acık için alınacaksa rotasyonda yer bulur. Makul bir fiyata 2.5m euro gibi alınabilir. CSKA'nın geri cagırması ayak oyunundan baska birsey degil. Fiyat artırma cabası sadece.

Sol bek alacaksak bu Caner degil, Malik Fathi olmalı. 2-2.5m euroya alabiliriz S.Moskova'dan. Once Malik'i alırsak, CSKA'nın eli sıkısır hem. Potansiyel alıcılarından birinin Caner'e ihtiyacı kalmamıs olur. Aksi halde, bir kenara yazın, CSKA opsiyondan kurus asagı inmeyecektir. Agustos'a kadar suruncemede bırakacaktır transferi.

Biz ilk önce Caner'i istiyor muyuz istemiyor muyuz, buna karar vermeliyiz.

Birine kaptırmamak için futbolcu transfer edilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt