caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Hakem penatlıyı verseydi, Caner kahramandı.

Bize yeni futbolcular değil yeni bir taraftar profili lazım.

Sorsak size cskadan iyi takımız diyceksiniz caner cskada oynayabildimi oynayamadı bizde nasıl oynıycak seneye onuda söyleyin.

Tecrubesiz falan deil.Uğur çokmu tecrubeli kırmızı görmedi sorumsuzun teki caner

Böyle önemli bir macta 60 saniye icinde iki kere gerekiz faul yapip oyundan atilan baska bir oyuncu yoktur dünyada. :42: :42: :42: :42: :42: :42:

Her maçta böyle pozisyona sinirlencekse bıraksın oynamasın. bide karara itiraz ediyor.

Amatör futbolcu degilsin sen belki sen o pozisyonda kırmızıyı görmesen turu geçicektik. yazık ettin kendine. benim bildigim Rijkaarda biraz zor oynatır Caneri.

O zaman sen FR yi tanımamışsın.

Kesinlikle katılıyorum.

savaştı, mücadele etti, golü atsaydı diyerek savunulması yanlış.

kimse caner in oynadığı oyuna laf etmiyor.

2 maçta gördüğü 3 tane anlamsız kart söz konusu

doğru ile yanlışı birbirine karıştırmayalım.

O penaltıyı bilerek vermeyen hakem maçı bitirdi.Caner in de ne olursa olsun oyuna gelmemesi gerekirdi.

Yemisim tecrübezizligini, bunun yüzünden avrupadan elendik önce ilk mactaki salakca hatasi

yüzünden gol yetik o yetmiyormus gibi birde bu macta 10 kisi birakti takimi, yönetim bunun bonservisini alirsa onlarada yaziklar olsun..

Amma da Avrupa'da ha.Aston Villa'nın bile sezon başında ydeklerle oynayıp bilerek elendiği Avrupa.Eskiden Cl'de para vardı,UEFA'dan bir sürü puan kazanılıyordu.Ama artık öylde birşey yok.Cl'de bir üst tura çıkmış Olympiakos sadece bunun için bizim şu ana kadar topladığımız kadar puan topladı.Yani artık Uefa falan hikaye.O yüzden fazla üzülmeye değmez.

Sinirden bi kere arkadan gırıp sarı kartı anlarım da ıkı defa ust uste oldumuydu aferın hırsından boyle yaptı demem.

1 kere olur ama 2 kere ust uste olmaz bunun adı takımını yalnız bırakmaktır.

Hakem penaltıyı verseydi böyle olurdu demekle, Caner'in şu an aldığı tepkinin zerre kadar ilgisi yok. Her maçta oluyo hakem hatası.. Caner açıkça sorumsuzluk yapmış ve uzatmaya gitmesi muhtemel bir maçta, mental eksikliği yüzünden takımı eksik bırakmıştır. Ha uzasaydı bizim nefesimiz yetermiydi bu maçı almaya vs başka bi konu.. Ama çok uzun zamandır bukadar aptalca , anlamsızca ve sorumsuzca bi hareket görmedim ben..

Ne yapalım yani, o pozisyona girdi diye Caner'i kahraman mı ilan edelim şimdi o zaman?

Penaltıyı verseydi kahraman olacaktı, övülecekti tabii ki. Şimdi bu sorumsuzca davranışından dolayı eleştirilmesi kadar doğal birşey olurdu.

Sırtı sıvazlanmamalı, kesinlikle ceza verilmeli ama gelecek sene ve sonrasında da kadroda tutulmalı. Lütfen biraz sakin düşünün.

Ulan Caner birinci macta yaktigin yetmemisti demi...:mad:

Ne yapalım yani, o pozisyona girdi diye Caner'i kahraman mı ilan edelim şimdi o zaman?

Penaltıyı verseydi kahraman olacaktı, övülecekti tabii ki. Şimdi bu sorumsuzca davranışından dolayı eleştirilmesi kadar doğal birşey olurdu.

Tabi canım adam orda k.çını yırtıp almadı o topu.O adam orda önündeki topu vurdu demi.O adam bu maçta hiç oynamadı demi.

beyinsiz futbolcu gs de oynayamaz.rus futbolu oynuyor.yaparsam kahramanım anlayışı.takım için hiçbişey yapmadı.her çalımının arkasında kendini göstermek var.

Gördugu kirmizi kart saka gibi, lan sen Mersinspor'da ikinci lig maçina çikmiyorsun. Salakmisin? Insallah toparlanir ama nerdeeeeeeeee

Tabi canım adam orda k.çını yırtıp almadı o topu.O adam orda önündeki topu vurdu demi.O adam bu maçta hiç oynamadı demi.

Mücadelesine laf mı söyledim?

Burda Caner'i övmemizi mi bekliyorsunuz ki anlamıyorum?

Mücadelesinin alkışlanması ne kadar doğal ise bu sorumsuz hareketinin de eleştirilmesi o kadar doğaldır.

İsterse Messi gibi oynamış olsuın, adam bir çuval inciri berbat etti işte. Daha neyin tartışmasını yapıyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt