caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

3,5 milyon cok para bukadar etmez Caner, o parayla bize Haldun sol beke Ashley Cole getirir :D

Dün Maxwell'in Pedro'ya attırdığı golü Caner de attırır ama orda Hakan Balta olsa mümkün değil çizgiye kadar inip o pası veremezdi Caner biraz savunmasını geliştirse bir de top şişirmese çok iyi bir bek olacak.

Şişirme halledilebilir bir durum.Ki Caner normalde pas tekniği iyi olan birisi.Kesinlikle alınmalı.

Biraz üstünde durulursa Sabri'nin solbek versiyonu olur.Yani iyi bir hücumcu bek kazanırız.

Dün Maxwell'in Pedro'ya attırdığı golü Caner de attırır ama orda Hakan Balta olsa mümkün değil çizgiye kadar inip o pası veremezdi Caner biraz savunmasını geliştirse bir de top şişirmese çok iyi bir bek olacak.

Maxwell Interde hic öyle bi pas vermedi, oynadigi seneler, Mourinho icinden küfür etmisdir ona, biz de niye öyle bisey beceremedin diye :D

Pas atmayı sıklaştırırsa kalsın yok topları şişirmeye devam edecekse kapı gösterilsin .

Medya şimdi de Caner'in Galatasaray'dan gönderilmesi için haberlere başladı. Kavga ettiği için gönderilecekmiş. Kamuoyu oluşturmaya çalışıyolar. Gitsin ki sol açığı olmayan, yabancı oyuncu hakları dolu olan Fenerbahçe konsun üzerine.

Kavga etse de cezası verilir takımda tutulur. Kaldı ki adam kavga falan etmedi. Yumruk yedi.

Caner kalmalı. Çok önemli bir futbolcu olucak 1-2 sene içerisinde.

Medya şimdi de Caner'in Galatasaray'dan gönderilmesi için haberlere başladı. Kavga ettiği için gönderilecekmiş. Kamuoyu oluşturmaya çalışıyolar. Gitsin ki sol açığı olmayan, yabancı oyuncu hakları dolu olan Fenerbahçe konsun üzerine.

Kavga etse de cezası verilir takımda tutulur. Kaldı ki adam kavga falan etmedi. Yumruk yedi.

Caner kalmalı. Çok önemli bir futbolcu olucak 1-2 sene içerisinde.

Katılıyorum.Caner kesinlikle kalmalı.

Biraz üstünde durulursa Sabri'nin solbek versiyonu olur.Yani iyi bir hücumcu bek kazanırız.

genel kanı bu şekilde...ben başka adamlarımı seyrediyorum diye şüpheye düşeceğim neredeyse.son maçlarda sabri nin birşey oynadığı yok.sabri nin önünde keita var,o kanadı dolduran,rakibi tedirgin eden,sağ stoper de neill var,takımın tartışmasız en iyisi,ona rağmen sabri defansif olarak da ofansif olarak da etkisiz...canerin önünde formsuz moralsiz arda ya da takıma adapte olamamış,bulunduğu alanı dolduramayan gio,sol stoperde servet-emre-hakan oynuyor ki 3 ünü toplasan neill etmez.buna rağmen caner hem hücumda çok fazla görünüyor,hem de defansa dönüşlerde sorun yaşatmıyor,tercih hataları olduğu doğru tabi,bek oynamayı benimseyememiş görünüyor henüz...sabri ye kariyerinin herhangi bir döneminde 4 mE teklif eden avrupa takımı olmadı,olmazda,marsilya-milan istiyor iddiaları palavra...solbek oynamayı benimsemiş bir canerin avrupanın büyük bütçeli takımlarına gitme ihtimalini arda dan çok daha fazla görüyorum...

Türk olması ve bileklerine hakim olması kalması için başlı başına bir etken.

genel kanı bu şekilde...ben başka adamlarımı seyrediyorum diye şüpheye düşeceğim neredeyse.son maçlarda sabri nin birşey oynadığı yok.sabri nin önünde keita var,o kanadı dolduran,rakibi tedirgin eden,sağ stoper de neill var,takımın tartışmasız en iyisi,ona rağmen sabri defansif olarak da ofansif olarak da etkisiz...canerin önünde formsuz moralsiz arda ya da takıma adapte olamamış,bulunduğu alanı dolduramayan gio,sol stoperde servet-emre-hakan oynuyor ki 3 ünü toplasan neill etmez.buna rağmen caner hem hücumda çok fazla görünüyor,hem de defansa dönüşlerde sorun yaşatmıyor,tercih hataları olduğu doğru tabi,bek oynamayı benimseyememiş görünüyor henüz...sabri ye kariyerinin herhangi bir döneminde 4 mE teklif eden avrupa takımı olmadı,olmazda,marsilya-milan istiyor iddiaları palavra...solbek oynamayı benimsemiş bir canerin avrupanın büyük bütçeli takımlarına gitme ihtimalini arda dan çok daha fazla görüyorum...

Şu anda formsuz belki ama sakatlık öncesindeki Sabri'yi de unutmayalım. Hem hücumda etkiliydi, hem de geride aksamıyordu.

Aynı son maçlardaki Caner gibi.

Pas tercihlerini düzeltirse, topu şişrmeyi bırakırsa Caner'den bir sol bek yaratmak olmayacak iş değil.

Sabri de A takıma ilk çıktığında forvet arkasıydı, zamanla geçirdiği değişim ortada.

Caner bu mevkiy, benimser, mental olarak uyum sağlarsa neden olmasın.

Abdullah Ercan gibi sag ayagı yuremeye yarıyor ancak, sagla topu duzeltemiyor bile bu yuzden sol kanatta bile surekli cok cabuk dengesini kaybedip dusuyor. Acıkcası, bek olarak savunmada zaaflı, hucumda ise 4-3-3un gerektirdigi son vurus, bitirici ozelliklere sahip degil.

Bek olarak Caglar'ı Caner'e tercih ederim.

Acık olarak zaten Gio bile yetersiz bence. R.Babel gibi Kewell gibi sol acık/forvet ozellikli biri lazım acıga. Yoksa Baros ileride yalnızları oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt