caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

caner i ilk geldiğinde çok savunuyordum.

çünkü hücuma hiç çıkmayan hakan baltayı izlemekten bıkmıştım.

Caner allahı var, çok koşuyor, hücuma destek veriyor ama, aklını hiç kullanmıyor.

kaç maçtır, bi adam gibi orta yapamadı.

topu kaptırdığında, adamlara arkadan dalıp sarı kartlık oluyor ( ki madrid e bu yüzden elenmişizdir )

h.baltayı tekrar solbekte görmek istemem ama, akıllanmayacaksa, caneri de hiç istemem.

Caner'den sol bek olmaz. Yine de CSKA'dan alınması isterim. Orta sahanın her yerinde kullanabiliriz.

sol bek değil ama sol acık icin iyi diyicem.neyse onuda bosverin orta kesmeyi bilmeyen bir sol açıkmı olur zaten

Çok mücadele ediyor ama sorunun ne olduğunu anlayamadım çünkü ayağı da düzgün bir oyuncu bu saçma ortaların nedeni belkide depardan sonra yorulup istediğini yapamaması olabilir

Böyle oynayacaksan bizim olma Caner.

Caner'i istemeyenler transfer başlığında Çağlar denen vasıfsız adamı istiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

Orta yapmayı öğren Caner, adam kaçırmamayı da. Adamlar sürekli solumuzdan gelip tehlikeler yarattılar.

Caner herşeyi kendisinin yapmaması gerektiğini öğrense yeter. Umarım alınır.

Canere laf yok

Ben onun isabetli orta yapabilme ihtimalini sevdim.Birde bu adam hücumcu dimi belli ortalardan şutlardan

Tercih hataları yaptı ama elinden gelenin fazlasını yaptı diyebiliriz heryerde vardı.Seviyoruz seni. :)

kendine güveni asiri derecede fazla, cok fazla sorumluluk aliyor, bu isleri biraksa cok basit oynasa, ortalari yada uzun paslari Elano'ya filan biraksa iyi olur

Caner alinmali mutlaka tabi

Yalniz ´bizim Türkler neden orta acamiyorlar?

Hadi acamiyorsun, bari antremanlarda gece gündüz calis be kardesim, daha cok gencsin, zorlasan kendini olur bu is. Ben özel antremanlar falan yaptiklarina inanmiyorum.

Belki onlarin yerinde hic olmadigim icin vede olamayacagim icin böyle düsünüyor olabilirim ama ben Canerin yerinde olsam, bu sans bende olsa kendimi gelistirmek icin gece gündüz calisirdim. 25 yasina kadar zorlasa kendini yeter zaten.

Caner hem kabiliyetli, hem sahada savaşıyor. Defansı bilmem ama ofansif olarak rakip kalede her zaman tehlike yaratabilecek bir futbolcu. Kalması takıma faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt