caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

yine çok iyiydi, 90 dakika kullandı o kanadı,tercih hataları oldu ama olsun daha iyi olacaktır kalmalı:icon_twisted:

Kalsın, ama ne olur orta açmayı öğrensin.. Ofansif oyuncu o yüzden defans yapamıyor diyoruz tamam da, açtığı ortaların %90'ı dağa taşa gidiyor. Sen sol kanat oyuncususun en önemli 2 özelliğinin top sürme ve orta açma olması lazım.

3.5 milyon euroya Caner gibi bir adam bulmuşsunuz birde beğenmiyorsunuz.

Rijkaard zaten sürekli Gio ve Caner'i oynatarak önümüzdeki yıl kalacakları mesajını hem taraftara hem yönetime verdi..

sürekli bindiriyor sol kanatdan cakili oynamiyor ben begeniyorum orta yapmasini bide son paslari atmasinida ögrense müthis bir solbek olacak

Bu adamdan sol bek olmaz arkadaş. Bonservisi alınsın ama sol açığa alternatif olsun ve mümkün olduğu kadar az kullanılsın sol bekte.

kesinlikle sol bek olabilecek bir oyuncu değil bence rijkaard da farkında ama elinde başka oyuncu yok idare ediyor bir şekilde,sol açık kullanılabilir yada ayhan yerine ortada da oynayabilir ama solbek gibi hataya yer olmayan yerde defans mentalitesi ve top kapma yeteneği olmadan sadece saldırarak futbol oynanmaz o zaman alalım forumdan bir arkadaşımızı kondisyonlu iyi koşan o oynasın... orta da yapacak pasta atacak abi yoksa benden farkı ne sabah akşam futbol oynuyor...

Yahu futboldan anlamayan adam gibi konuşacağım.

Futbolcusun abi,insan orta açamaz mı ?:)

Caner'den bize yar olmaz. Futbol zekası diye bişe yok adamda. Dripling yapması gereken yerde 40 metre top atar, yapmaması gereken yerde 3 kişinin arasına girer. Anlamadım ben bu adamı. Kimse 40 metreden şut atmayı bilmiyor sadece Caner biliyor heralde. Volkan Şen ne geldiyse soldan hep Hakan Balta kesti. Caner nerdesin diye bağırıyorum her seferinde. Bize sol açık lazım değil zaten, sol bek oynayamacağı aşikar zaten. Sene sonuna geldik artık. Yavaş yavaş yönetimde kararını veriyordur eminim. Ben Caner'in alınmasını istemiyorum açıkçası, bakalım yönetim nasıl bir karar verecek.

Wederson, caner'den cok daha iyi bir bek, en azından ne yapacagını biliyor, kararları dogru alıyor, hucum gucu ve duran topları kullanma becerisi zaten Caner'den iyi. Ha Fb bırakır mı hayatta bırakmaz. +1 yabancı oynamak varken fb bırakmaz.

Wederson rahatlıkla sol acıkta oynar. Caner'e verilecek parayla, Wederson + M.Fathi alınır. Fathi'de bek-stoper oynayabiliyor, ayagı A.Turan'dan da E.Gungor'den de duzgun biri.

Malik Fathi iyi mi bilemem ama dedigin sey mantikli baskan.

Malik Fathi'nin adı yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yıl önce çok geçerdi.Şuan nasıl ki?

Kalsın, yazın ki kamptan sonra Sabri gibi bir düzelme bekliyorum ondan. Bu sezon sabri sakatlanana kadar mükemmeldi. Sonra taç yerine kornere atmaya başladı :D

Gitsin. Sevmiyorum bu cocugu. Artist artist hareketleri var, takim'a faydasida az.

Atletico'ya kendi elleriyle verdi tur'u. (Madrid'te yaptirdigi frikik ve Istanbulda gordugu Kirmizi kart)

Bek oynamayacaksa kalsın

Caner zarardan başka bişey değil abiler bence Çağlar Birinci daha bi görev adamı duruyo yorum sizin tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt