caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Takimdaki en nefret ettigim oyuncu.

Hiç birseye yaramiyor.

Rijkaard'a vahiy gelsin son maç açıkta oynatsın ki alalım adamı.

alınırsa yeni transfer dönemine ilk hatalı transferimiz olur

Arda gidecekse SOL ACIK olarak dusunulebilir. 2m eurodan fazla vermezdim bonservisine.

Bence Gio ile birlikte transferini en sona bırakmamız gereken oyuncu. Aciliyeti ve pazarlık acısından.

Sol bek alınacaksa, kesinlikle Wederson alınmalı, olmazsa Caglar.

Bazen karakter devreye girer futbolda,Caner'in karakterinde egoistlik büyük bir yer tutuyor,ben bir bek oyuncusunun bu kadar çok topla oynadığını görmedim,bu zaman zarfında forma giydiği maçlarda ve kendisini bek hariç herşey sanan bir adamda,bizi önce Uefa'dan etti,sonra ligde kritik puan kayıplarında bencilliğinle çıldırttı,korner ile taç arası kazanılan duran toplarda bile kaleyi düşündü çoğu kez kulaklarını çınlattık evlerimizden,yetenekli evet,genç evet,ama sarı-kırmızı formaya layık bulmuyorum.Şu da var ki Caner'den önce bir çok işe yaramayan oyuncumuz var.Yerliler fiyasko.

Sinan zaten adam bek değil.Ama bencilliğine falan bir şey demem cidden öyle.

Sol bek olarak ortaya koyduğu performansı 3 harf ile izah edeyim:

L-E-Ş

Bu adam giderse yerine kesin birini almalıyız.Bu iş baltayla da olmazzzz

orta açmayı öğrenicekse kalsın :D

adam sol bek değil ki zaten manisada sol açık oynardı genelde ardanın önünde:) ama bencil adam yeteneğide var türk olması tek avantajı bence sol bek için düşünülürse takımda tutmak büyük hata olur bence sol açıkta türkiye kupası maçlarında etkiliydi ama ardanın önüne geçemez yedek olur ancak bonservisine 2 m. euro dan fazla verilmezse alınabilir yada bir sene daha bonservisini alacak şekilde kiralayabiliriz.

Ben begenmiyorum Caneri. Kalmasa da olur. Hayatimda böyle bencil bir futbolcu görmedim. Bencil ve yetersiz.

Ben Caner'i zerre kadar beğenmiyorum sol bek oynarken. Futbol zekası olmayan bi adam bizim sistemde oynayamaz. Bu kadar şuursuz bir eleman görmedim. Her maç bana saç baş yolduruyor. Bir gün oyurup sırf caner'i izleyin bakın neler yapıyor. Ayağına gelen topların %80'i bize karşı atak olarak geri dönüyor. Caner oynayınca biz resmen 3-4-3 oynuyoruz. Caner bey geri gelmiyorki hiç. 3 kişinin arasına dripling atmayı biliyor ama. Önü boş olunca gitmez, önünde 3 adam olunca illa dalacak aralarına.

Pasları hiç isabetli değil. Oyun zekası çok düşük. Orta açamıyor. Sol açık asıl mevkisi. Oradada oynayınca pek bişe değişeceğini sanmıyorum. Oraya geçince bu adamın oyun zekası yükselmeyecek heralde. Kesinlikle alınmasına karşıyım. Bizden uzak olsun.

bülent timurlenk , twitterda seneye necatiyle beraber fenere gider diye yazmış

Üşenmesem sol açık oynadığı maçlardan sonraki yorumları bulup koyucam buraya.Bunu yapma sebebim de Caner'in çok iyi olduğunu düşünmem falan değil, sadece taraftar profilini ortaya koymak olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt