Caner'den Fener'e Cimbom Resti

Kaan Berk

Yeni Üye
Caner'den Fener'e Cimbom resti

Fenerbahçe ile kontratını uzatmayan Caner Erikn’in aklını Galatasaray karıştırıyor. Yıllık 3,5 milyon euroluk teklifi Sarı-Lacivertlilerin tepkisine neden oldu. Ancak Cimbom’un Caner’e gönderdiği “Gel görüşelim. İstediğin paraya yakın bir rakamı senin gibi bir futbolcu için gözden çıkarabiliriz” mesajının milli futbolcunun halen Fenerbahçe ile anlaşmamasında etkili olduğu belirtiliyor

30 Mayıs 2014 Cuma 17:32

no_headline.jpg

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Caner Erkin’in kulübüyle neden anlaşmaya varamadığı tartışma konusu olmuş durumda. Edinilen bilgilere göre; taraftalar 3 kez bira araya gelmelerine rağmen bir türlü anlaşamadılar. Yaşı itibariyle profesyonel kariyerinin en önemli imzasını atacağını belirten ve Sarı-Lacivertli yönetimden yıllık 3,5 milyon Euro isteyen Caner’in istediği rakam yüksek bulundu. Taraflar bir hafta çinde bir kez masaya oturacak Ancak Caner’in teklif edilen 2,5 milyon euroya inmeyeceği sızan haberler arasında. Nedeni ise Galatasaray’ın iki sezon önce kadrosunda kiralık olarak oynattığı Caner Erkin’in kafasını karıştırması. Sarı-Kırmızılıların Caner “Sakın imza atma, gel bir görüşelim. İstediğin paraya yakın bir rakamı senin gibi kaliteli bir futbolcu için çıkarabiliriz” mesajını gönderdiği öğrenildi. Milli futbolcunun da bu mesajdan sonra Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmeler de taviz vermediği belirtildi. Caner'in yönetime açık açık "Galatasaray beni istiyor. Son görüşmemizde de bir şey çıkmazsa Sarı-Kırmızılı kulüple masaya otururum" dediği öğrenildi.

Caner'den Fener'e Cimbom resti

Kaynak inanılmaz güvenilir.

arda bunu boşuna dövmedi ama şimdi fenerin şampiyonluğunda etkisi muazzam bunuda inkar edemeyiz

gelsin gelsin!

yabanci kontenjanina büyük bir darbe olur

telles'i de premier lig'e falan kiralariz, orada gelistirir kendini.

Caner sezon boyu hakettigi 8-10 tane kirmizi karti görse görürdüm ben onun performansini.

Aslinda boyle haberlerin cogalmasi lazim.

Ezikler panik yapip 3 milyonu verecekler canere

güzel güzel çıksın şöle haberler de iyiden iyi panikleyip gömsünler parayı canere

Caner dandik bir futbolcu.

Ama yinede yıllardır Fenerbahçe'nin yaptığı pislikleri bizim de yapmamız lazım.

Sırf gıcıklığına yıllık sana 3 veya 3.5 milyon euro diyeceksin, o sırada paravan bir yabancı kulüp gelip elden kapacak Caner'i, Fener'de yine en büyük başa oturacak.

canerin yerinde olsam ptt ligine gidecek bir takımla zaten imzalamazdım

Fenerden gitmesi çok iyi olur.

Geri
Üst Alt