Captain America: Civil War (2016)

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
latest
Captain America serisinin 3. filmi 2016'da vizyona giriyor. Marvel fanı olarak merakla bekliyorum. Civil War çizgi romanından esinlenerek beyazperdeye aktarılacak filmde konusu diğer filmlere göre daha farklı olacak.
Bu kez iyiler vs kötüler yok Iron Man tayfası vs Captain America tayfası var. Eğer çizgi romanından baya destek alacaklarsa diğer Marvel karakterlerini de görebiliriz. Hulk, Spider Man vs. gibi. Ama haberlere bakılırsa Spider Man olmayacak gibi, bana kalırsa da olmayacak. Çünkü Spider Man ayrı bir dünya, onun için ayrı bir film yapmaları gerekecek. Ama yine de filmin büyük bir bölümünde olmasa da Spider-Man'ı göstermelik olarak görebiliriz.

Yenilmezler filminin aynı kadrosunun haricinde Ant Man'ı bekliyorum filmde. Özel olarak çıkarılan Ant Man filminin sonlarında bu film hakkında baya spoiler verilmişti.

Filmin henüz resmi trailer'i yayınlanmadı, 6 Mayıs 2016'da ilk gösterim ABD'de daha sonra diğer ülkelerde olacak.

Çizgi romanda Spiderman iki taraf arasında kalıyormuş çok önemliymiş onun varlığı falan diyorlar

Marvel'ın en önemli serilerinden biri olan Civil War'u konu alan film. Hikaye çizgi romanda çok daha kapsamlı hatta tek filmle anlatılamaz deniyor. Burada Bucky üzerinden gidilmiş gibi görünüyor. Marvel'ın Sony ile yaptığı anlaşmadan sonra Spiderman sonunda Marvel Cinematic Universe'e katıldı. Filmde yer alacak ancak süresi hakkında bilgi yok. Sonraki yıllarda MCU'de geçen bir solo filmi de yapılacak. Iron Man en özel zırhı olan Bleeding Edge'i giyecek yalnız sadece görüntü mü yoksa zırhın tüm özelliklerini taşıyacak mı bilinmiyor. Çizgi romanda yaşanan son filmde olmaz deniyor. İzleyip göreceğiz :)

https://www.youtube.com/watch?v=uVdV-lxRPFo

konusu vardi birlestirelim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Iron Man Captian Americayi döver

Yok baba bu Captian America karekterini sevmedim

YT'dan:

DC: Superman vs Batman

Marvel: Heroes fighting among themselves

Villains: (Grab popcorns)

Son düzenleme:
Güzel yapım, çok fazla karakter var fakat senaryoda hepsini güzel aktarmış ve filme yedirmişler. Ayrıca film gelecek seri filmlere de göz kırpmış

Geri
Üst Alt