Captain Tsubasa Geri Dönüyor!

Emre Arslan

Cezalı

Yōichi Takahashi’nin efsanevi futbol animesi Captain Tsubasa, yeni bir diziyle geri dönüyor. Yeni bölümler nisan 2018'de yayında olacak.

Fernando Torres, Alexis Sánchez, Lionel Messi, Andrés Iniesta ve Alessandro Del Piero gibi oyuncuların futbola başlamalarını veya devam etmelerini sağlayan, çizgi romanı 100 milyonu aşan satış rakamlarına ulaşan, üç dizi versiyonu, filmleri çekilen efsanevi futbol animesi Captain Tsubasa geri dönüyor.

Nisan 2018’den itibaren Tsubasa’nın hikayesinin ilk yıllarını anlatan bir “yeniden çevrim” sayılabilecek dizi yayında olacak.

Toshiyuki Kato’nun yöneteceği bölümlerde eski karakterlerin yanısıra yeni rakipleri de göreceğiz.

bakınız | Captain Tsubasa Geri Donuyor!

Alessandro Del Piero gibi oyuncuların futbola başlamalarını veya devam etmelerini sağlayan,

çüş artık

bu ne karakter fakiri - hepsi birbirine benziyor
fraagmani izledikden sonra kör oldum
beyler sene 2017

Hyuga Reis ve Misugi Reis. Son serisinde de Rummenigeyi yapmışlardı. Tsubasadan iyiydi oğlan

Wakabayashi reis Almanya maçında deli forvet Schneider'in bile topunu tutmuştu

2002 bölümlerinde diaz ve santana vardı...santana Galatasaray'da oynasın cok isterdim

Sabahın köründe uyanmanın tek güzel tarafıydı.

Dönsün tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yōichi Takahashi’nin efsanevi futbol animesi Captain Tsubasa, yeni bir diziyle geri dönüyor. Yeni bölümler nisan 2018'de yayında olacak.

Fernando Torres, Alexis Sánchez, Lionel Messi, Andrés Iniesta ve Alessandro Del Piero gibi oyuncuların futbola başlamalarını veya devam etmelerini sağlayan, çizgi romanı 100 milyonu aşan satış rakamlarına ulaşan, üç dizi versiyonu, filmleri çekilen efsanevi futbol animesi Captain Tsubasa geri dönüyor.

Nisan 2018’den itibaren Tsubasa’nın hikayesinin ilk yıllarını anlatan bir “yeniden çevrim” sayılabilecek dizi yayında olacak.

Toshiyuki Kato’nun yöneteceği bölümlerde eski karakterlerin yanısıra yeni rakipleri de göreceğiz.

bakınız | Captain Tsubasa Geri Donuyor!
Babanız diye okudum

Geri
Üst Alt