Cardozo mu Burak mı?

Gene süresiz yiycem yazık bu mallar yüzünden forumu takip edemiom ona yanarım sadece myc verseler iyi

ya önce bi doğru konuşmayı öğren sana kim küfür et dedi yaptığın enayilik başka bişey değil akıllı ol biraz senin için üzüldüm şuan dikkat etmelisin...

Biyerdede yeter ama. utanmazsaniz Hiyar > Burak anketi yapacaksiniz .

aptalmisiniz. Bu adam golleri siraya dizerkene sevinmeyin ulan ozaman.

ben bi forvetin yok duvarmis yok soylemis bakmam. Bi GOLCÜ GOL ATMAK ICIN OYNAR. Gerisi lüks. Nokta.

paslari maslari ortasaha yapar
.

Iste bu yüzden Türk Futbolu yillardir gelisemiyor. 1980'te yasamiyoruz. Modern futbolunda bir forvet topu bi an önce kontrol etmesi lazim, Burak bunu bile yapmiyor.

HA! Burakin yaninda adam gibi bir Forvet gelirse, belki ikinci forvet olarak iyi isler yapabillir. Ama tek forvet Burak ile sezona girsek, simdiden gecmis olsun diyecegim.

Sneijdere yazik gercekten....Iyi bir forvet olsa adam en az 20 Assit yapardi gecen sene mesala, ama nerde.

cardozo donunda sallar

bu kiyas adama hakaret gibi bir sey

ön tarafa bir kütük koysak burak kadar katki verir

Yok bnm baska hesabım falan görmüonmu kaç sene olmuş kayıt olalı bu bi birikimdi neyse hersey olcana varır

az önce seni şikayet ettim şikayetimi geri alıyorum yöneticilerimize sesleniyorum burdan cezaya gerek yok umarım tekrar böyle birşey yapmazsın..

Burak'ı avatar yapan biriyle futbol konuşmak net zaman kaybıdır.

Halen daha bu adamı savunanlar var. Hangi yüzle yapıyorlar bunu bilemiyorum.

Geri
Üst Alt