Üye Görüşü Çare Antep'de!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Takımda sezon başından beri 2 büyük sıkıntı herkesin malumu.

Birincisi doğru düzgün bir teknik direktörümüz maalesef yok.

İkincisi de yeteneği olan bir forvetimiz yok.

Şu koşullarda yapılabilecek en iyi şey, madem paramız çok yok geçen seneden beri önce Elazığ'da ki o kötü takım ile takımı toparlayan bu seneye de Antep ile iyi giriş yapan Okan Buruk'u deneyebiliriz.

Eminim Prandelli'den daha kötü olmaz tecrübesizliğine rağmen.

Yanında da Muhammet Demir eğer uygun bir maliyete olabilirse, ve yabancı sınırı kalkmazsa alınabilir.

Okan Buruk çok iyi yerlere gelecek zamanla. Ben de geçen sezon sonundan itibaren aynı şeyi düşünüyorum.

Şuan olur veya olmaz ama ileride muhakkak TD'miz olacaktır. Potansiyeli yüksek.

Haa.. Prandelli'yi gönderip Okan'ı TD'miz yaparsak da sesimi çıkarmam. Desteklerim.

Benim ilk tercihim her zaman yerli bir hocadır,

ilk etapta en tecrübelilerden başlayıp (Terim, Denizli, Ersun, Şenol, Ertuğrul vs.)

sonra umut vaadeden ve kendi öz evlatlarımız (Bülent korkmaz, Okan buruk, Cüneyt tanman, Cevat hoca vs)

en son olarak da takımı tanıyan veya ülkeyi tanıyan bi yabancı (Lucescu, Gerets vs.)

gibi hocaları değerlendirip en mantıklı en uygun en ekonomik bi hocayla anlaşmamız gerekiyor,

birileri totosundan susiç musiç uyduruyor, ben sakın diyorum sakın, bir 3. deli vakası yaşamak istemiyorum..

Çare o , bu , şu değil zannımca. Çare şu an yönetenlerin ( ülkeyi ve futbolu) değişmesi.Daha doğrusu zihniyetin değişmesi.
Ne hoca ne transfer ne de başka birşey...

Antep te cok iyi 4-4-2 oynatiyor.
Elindeki kadro kotu olmasina ragmen iyi is cikariyor helal olsun.

Okan henüz o baskıyı kaldıracak ve takım üzerinde güç sağlayabilecek eşikte değil. Çok erken olur iki taraf içinde.

Muhammet içinse kesinlikle hemfikirim. Geç bike kalındı.

GT-I9300 Tapatalk

çare fatma şahin,yedin mi golü ilkyarıda basar soyunma odasını no problem.

Çare elimizin altında.

uzaklarda fantazi aramaya , şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmaya gerek yok...

Kadromuz Avrupa için vasatın da altında.

Ama Türkiye ligi gibi 3.sınıf bir lig için hala 2 gömlek üstün.

Mesele bu kadroyu en verimli şekilde kullanacak ve türk oyunculara özellikle sözünü geçirebilecek bir hoca.

Şu kadro bu haliyle transfer yapmasın yine şampiyon olur..

Cesur olmak lazım biraz ve takımın ne eksiği var doğru görmek lazım...

Türkiye ligi gibi vasat bir ligde gözün kapalı 2 forvet çıkarsın...
Ha çıkmak istemedin .
Elinde olcan ve Bruma gibi 2 tane dikine oynayan kanat oyuncun var 4-3-3 de oynayabilirsin. Ama o ilerideki son adamın Burak olmayacak.
Umut yada Pandevi koyacaksın...

Bakın Dortmund maçında izleyenler farketmişdir. Umuta atılan her top duvar gibi geri dönmedi. Umut top saklayabilen bir adam. Burak olsa duvar gibi geri gelirdi...

Okan buruk diyoruz 1 senedir . Uyanmanız güzel. Bence henuz erken ama gelecekse muhammedle gelsin.

2 günde olucak işler mi bunlar daha Okan'ın alması gereken yol var.M. Demir'in sıkıntısı ile çok hareketsiz oynuyor.

Okan buruk cok iyi isler yapiyor gittigi kuluperde. Mutlaka takibe alinmali.

Çare elimizin altında.

uzaklarda fantazi aramaya , şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmaya gerek yok...

Kadromuz Avrupa için vasatın da altında.

Ama Türkiye ligi gibi 3.sınıf bir lig için hala 2 gömlek üstün.

Mesele bu kadroyu en verimli şekilde kullanacak ve türk oyunculara özellikle sözünü geçirebilecek bir hoca.

Şu kadro bu haliyle transfer yapmasın yine şampiyon olur..

Cesur olmak lazım biraz ve takımın ne eksiği var doğru görmek lazım...

Türkiye ligi gibi vasat bir ligde gözün kapalı 2 forvet çıkarsın...
Ha çıkmak istemedin .
Elinde olcan ve Bruma gibi 2 tane dikine oynayan kanat oyuncun var 4-3-3 de oynayabilirsin. Ama o ilerideki son adamın Burak olmayacak.
Umut yada Pandevi koyacaksın...

Bakın Dortmund maçında izleyenler farketmişdir. Umuta atılan her top duvar gibi geri dönmedi. Umut top saklayabilen bir adam. Burak olsa duvar gibi geri gelirdi...

Prandelli'den beteri yoktur sanıyordum varmış demek ki ?
Bu ne hocam ?

Yerli-yabancı tartışmasını kamera öünde kesip atacak ve adam gibi hücum oynatacak bir adamsa gelsin.

Geri
Üst Alt