Çare Bielsa

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Sene sonunda muhakkak ki muhakkak Bielsa ile anlaşmalıyız . Şu an boşta diye biliyorum . Eğer öyleyse takımımız her yerde 2-3 level birden atlar . Mancini gitsin demiyorum ama teknik direktör olmasın . Sportif direktör , CEO falan olabilir .

Dünyanın en iyi 5 taktisyeninden biri , alt yapıdan çok yetenekli oyuncu çıkardı eski takımlarında gelirse harika olur .

Bielsa gelse ne degisecek, yine yabanci siniri yine Burak yine Selcuk.

Yabancı hocaya karşıyım.En fazla Lucescu olabilir.Hamza Hamzaoğlu en iyi tercih olur.

sokaktan iki tane cimbomlu cevirsek daha iyi yönetir kadroyu.. bu böyle gitmez!

Ya ne CEO'su ne sportif direktörü, Mancini'den malzemeci bile olmaz artık bu takıma.

Bielsa gelse ne degisecek, yine yabanci siniri yine Burak yine Selcuk.

Fatih Terim'in taktik bileni diyelim . Çok deli bu adam . Barcelona tiki-taka pasları yapmasın diye çimleri 2 kat fazladan sulatmışlığı bile vardır :) Rakibe ve dezavantajlarına göre oynar . Sonuna kadar mücadele eder . 90+5'te bile pres yapar takımları .

care gazci bir hoca.

Fatih Terim'in taktik bileni diyelim . Çok deli bu adam . Barcelona tiki-taka pasları yapmasın diye çimleri 2 kat fazladan sulatmışlığı bile vardır :) Rakibe ve dezavantajlarına göre oynar . Sonuna kadar mücadele eder . 90+5'te bile pres yapar takımları .

hakkında söylenenler hep heyecan veriyor mancini öncesi gelmesini baya bir istemiştim ama işte heyecan aramak olur şu Ukraynadaki olaylar nedniyle Luce için bukez ciddi bir fırsat var. Luce nin ne denlli bir taktisyen olduğunu,elindeki malzemeden maksimumu alabildiğini biliyoruz. Heyecan aramaya gerek yok bukez o hakkımızı Eylül ayında doldurduk.

muthis bir td o yuzden bosta

f. outta here

Yüzyılın balonu da bu. bielsaymis.

Adama sorsan galatasarayda oynayan 4 tane oyuncu sayamaz nasıl basarılı olacak bu adam. Dunyanın en ıyı taktısyenı olsa kar etmez.

yabancı sınırı olduğu sürece bu adamlar türkiyede iş yapamaz en iyisi lucescu yada mustafa denizli şuan için

Geri
Üst Alt