Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonunda muhakkak ki muhakkak Bielsa ile anlaşmalıyız . Şu an boşta diye biliyorum . Eğer öyleyse takımımız her yerde 2-3 level birden atlar . Mancini gitsin demiyorum ama teknik direktör olmasın . Sportif direktör , CEO falan olabilir .
Dünyanın en iyi 5 taktisyeninden biri , alt yapıdan çok yetenekli oyuncu çıkardı eski takımlarında gelirse harika olur .
Değil.
Mancini'ye destek olunmalı diyeceğim ama tek şüphem uzun vade de güven vermemesi.
Destek oluyoruz ama adamda öyle takıntıları varki ceyhuna taktı oyuncu değişiklikleri yapıyor hep aynı oyuncular yeni oyuncuları neden oynatmıyor.
Çok ayarsız bi adam
Dediğim gibi benimde şüphem bu.
Süreç şöyle olsaydı :
- Takımda revizyon olmuş
- Genç oyuncular 18'de ve 11'de düzenli yer almış
- Sistemsel olarak daha efektif bir takım var
ama sonuçlar kötü yani 3 puan alınamıyor. Ben destek olurdum. Ama üstteki hiçbir durum yok.
Sence fatih terim varkenmi bruma daha etkili daha faydalı oluyordu yoksa mancini varkenmi daha faydalı oldu.
Kesinlikle FT.
Mancini onu daha geride oynatıyordu. Bek gibi oynatıyordu. Elbette defansif oyunu öğrenmesi lazım ama bunu CL ya da önemli lig maçında yapmamalı.
Eğer yabancı antrenör getireceksek başa, bu isimler Lucescu,Ancelotti veya Mourinho olmalıdır.Bu adamlar dışında bizi kimse başarılı yapamaz.Mourinho ve Ancelotti gelmeyeceğine göre bize en yakın isim Mİrcea Lucescu'dur.Onun gelmesi zor olduğundan Mancini'ye katlanmak zorunda kalacağız...
Bence bielsada iyi geretsde olabilir
Bielsa´yi anlayacak beyin bizimkilerde var mi emin degilim. Bielsa da risk olur bana göre.
Bence dünyanin en farkli hocasidir Bielsa. Guardiola´ya göre "dünyanin en iyi hocasidir."
Ancak bu farkliliklar Türkiye´ye uygun mudur iyi düsünmek lazim.
Eğer yabancı antrenör getireceksek başa, bu isimler Lucescu,Ancelotti veya Mourinho olmalıdır.Bu adamlar dışında bizi kimse başarılı yapamaz.Mourinho ve Ancelotti gelmeyeceğine göre bize en yakın isim Mİrcea Lucescu'dur.Onun gelmesi zor olduğundan Mancini'ye katlanmak zorunda kalacağız...