Çare Bielsa

villas boas zenitle anlaşmasaydı tam bızım adamımızdı.şu an karıyerı dususte genç hırslı kendını göstermek ıçın son şansları ama ne yazık kı zenıtte.luce bu ış için biçilmiş kaftan ama schaktarı bırakmayacagını acıkladı.

Sene sonunda muhakkak ki muhakkak Bielsa ile anlaşmalıyız . Şu an boşta diye biliyorum . Eğer öyleyse takımımız her yerde 2-3 level birden atlar . Mancini gitsin demiyorum ama teknik direktör olmasın . Sportif direktör , CEO falan olabilir .

Dünyanın en iyi 5 taktisyeninden biri , alt yapıdan çok yetenekli oyuncu çıkardı eski takımlarında gelirse harika olur .

Bielsa cok çakal bi adam ya barcelona macı öncesi çimleri kestirmiyor pas yapamasınlar diye mac sonunda 2-2 kalıyor.

Ulan ne meraklisiniz 4 aya bir antrönör degistirmeyi. Bunu yolla ver eline 12 Milyoncuk. Sonra Bielsayi getir onu begenme 1 sene sonra, ona da verirsin sonra nasil olsa bir 10+ Milyon.

Bir de baska konularda Terimi isteyenler var ya. Gelde kafayi yeme arkadas. Ulan onun gazi simdi bu ölü futbolculari diriltecek mi bir anda diye düsünüyorsunuz??? Burak&Selcuk tipik türk topculari iste, 1-2 sezon parlarlar ondan sonra yine denizin dibine demir atar formlari. Birisi ne yaptigini bilmiyor, birisi de ölmüs ama aglayani yok. Vallah ben Sneijder olsam bunun ikisinden birine dalarim sahada, adamlar bilerek top vermiyor. Bunun sakasi yok!!! Hali saha da oynamiyoruz bu tripler ney lan?? Insallah sezon sonu iki sevgili postalanir. Gitsinler baska takimi sabote etsinler. Sictilar takimin icine. Tek suclu onlar degil,bunu da belirtmek isterim.

Değil.

Mancini'ye destek olunmalı diyeceğim ama tek şüphem uzun vade de güven vermemesi.

Değil.

Mancini'ye destek olunmalı diyeceğim ama tek şüphem uzun vade de güven vermemesi.

Destek oluyoruz ama adamda öyle takıntıları varki ceyhuna taktı oyuncu değişiklikleri yapıyor hep aynı oyuncular yeni oyuncuları neden oynatmıyor.

Çok ayarsız bi adam

Destek oluyoruz ama adamda öyle takıntıları varki ceyhuna taktı oyuncu değişiklikleri yapıyor hep aynı oyuncular yeni oyuncuları neden oynatmıyor.

Çok ayarsız bi adam

Dediğim gibi benimde şüphem bu.

Süreç şöyle olsaydı :

- Takımda revizyon olmuş

- Genç oyuncular 18'de ve 11'de düzenli yer almış

- Sistemsel olarak daha efektif bir takım var

ama sonuçlar kötü yani 3 puan alınamıyor. Ben destek olurdum. Ama üstteki hiçbir durum yok.

Dediğim gibi benimde şüphem bu.

Süreç şöyle olsaydı :

- Takımda revizyon olmuş

- Genç oyuncular 18'de ve 11'de düzenli yer almış

- Sistemsel olarak daha efektif bir takım var

ama sonuçlar kötü yani 3 puan alınamıyor. Ben destek olurdum. Ama üstteki hiçbir durum yok.

Sence fatih terim varkenmi bruma daha etkili daha faydalı oluyordu yoksa mancini varkenmi daha faydalı oldu.

bilbao ile serefli 10 ve 12.likleri olan tdyi ekibimize layik gorenlere zarf icinde anthrax gonderiyorum

su an 4. bilbao bu arada

Sence fatih terim varkenmi bruma daha etkili daha faydalı oluyordu yoksa mancini varkenmi daha faydalı oldu.

Kesinlikle FT.

Mancini onu daha geride oynatıyordu. Bek gibi oynatıyordu. Elbette defansif oyunu öğrenmesi lazım ama bunu CL ya da önemli lig maçında yapmamalı.

Kesinlikle FT.

Mancini onu daha geride oynatıyordu. Bek gibi oynatıyordu. Elbette defansif oyunu öğrenmesi lazım ama bunu CL ya da önemli lig maçında yapmamalı.

Evet.Bu zamana kadar ontiveroyu 10 dakika bile oynatmamış kayseri macında mac kötü gidiyo 19 yasındaki oyuncudan medet umuyor.

Bu şekilde oynatırsa ne kadar yenetekli olursa olsun kaybederiz oyuncuyu.Dün akşam neden hajrovic, umut gündoğan, koray günter, ontiveroyu oynamatmadı anlamadım.Burdissonun yerine koray oynasa bu kadar kötü mac cıkatımazdı.

Eğer yabancı antrenör getireceksek başa, bu isimler Lucescu,Ancelotti veya Mourinho olmalıdır.Bu adamlar dışında bizi kimse başarılı yapamaz.Mourinho ve Ancelotti gelmeyeceğine göre bize en yakın isim Mİrcea Lucescu'dur.Onun gelmesi zor olduğundan Mancini'ye katlanmak zorunda kalacağız...

Eğer yabancı antrenör getireceksek başa, bu isimler Lucescu,Ancelotti veya Mourinho olmalıdır.Bu adamlar dışında bizi kimse başarılı yapamaz.Mourinho ve Ancelotti gelmeyeceğine göre bize en yakın isim Mİrcea Lucescu'dur.Onun gelmesi zor olduğundan Mancini'ye katlanmak zorunda kalacağız...

Bence bielsada iyi geretsde olabilir

Bence bielsada iyi geretsde olabilir

O isimler bireysel anlamda başarılı antrenörler ama ben uzun vadede önemli işler yapacaklarına inanamıyorum.Mesela Galatasaray'ımıza Alman ekolü her daim çözüm bulmuştur.Jurgen Klopp veya Joachim Löw gibi isimler de bizim takımda çok başarılı olabilir.Aklınıza gelen başka örnekler varsa burada çoğaltabiliriz arkadaşlar...

Bielsa´yi anlayacak beyin bizimkilerde var mi emin degilim. Bielsa da risk olur bana göre.

Bence dünyanin en farkli hocasidir Bielsa. Guardiola´ya göre "dünyanin en iyi hocasidir."

Ancak bu farkliliklar Türkiye´ye uygun mudur iyi düsünmek lazim.

Çare floryayı kontrol altina alabilecek burasi benim diyecek camiayi bilen herhangi biri..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bielsa´yi anlayacak beyin bizimkilerde var mi emin degilim. Bielsa da risk olur bana göre.

Bence dünyanin en farkli hocasidir Bielsa. Guardiola´ya göre "dünyanin en iyi hocasidir."

Ancak bu farkliliklar Türkiye´ye uygun mudur iyi düsünmek lazim.

İmza. Ama max. 10 mac veriyorum. Hemen kariyer sorgulamalari buyuk takim calisyirmismi vizildamalari badlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bielsa falan geçiniz abi, bize uygun adamlar değil bunlar.

Birincisi; biz proje takımı olamayız. Ki olmamız da saçma zaten. Ligde toplasan 2 tane rakibin var, geri kalanı çöp. Bizim planlamamız gereken olay, 3 veya maksimum 4 senelik kadro planlamaları yapmak ve bu 3-4 senede minimum 2 şampiyonluk almak.

Yani biz öyle 10 senelik, geleceğin takımını falan kurmayız, kuramayız. Ki zaten Barcelona dışında dünyada bunu yapabilen 2.bir takım da yok. Bu jenerasyondan sonra Barcelona'nın da bunu yapabileceği şüpheli zaten.

Ferguson'un dediği gibi mükemmel takımın ömrü maksimum 4 yıldır. Tabi bu söylediği Manu gibi takımlar için geçerli. Bizim gibi takımlarda maksimum 3 yıldır, belki o kadar bile değil. 2.yılın sonunda yavaştan yenilenmeye başlaman lazım yoksa o lastik çok feci bir şekilde patlar. Ki patladı da zaten. 96-00 arasında yakalanılan jenerasyon çok büyük bir şanstı, daha da Türk futboluna gelmez öylesi.

O yüzden, çok büyük isimli bir hoca gelmesine gerek yok. Takım mühendisliğini iyi bilen, dengeli kadrolar oluşturan, oyuncu özelliklerine göre mantıklı sistemler yapan ve tek bir sisteme saplantılı kalmayan bir hoca olması yeterlidir.

Lucescu ve Mourinho'yu getirmiyorsan zaten isim yapmış teknik adam getirmenin anlamı yok. Gerets'in bize geldiğinde kariyerinde şampiyonlukları vardı ama öyle şaşaalı bir adam değildi mesela. Buna benzer bir seçim yapmamız lazım.

Jupp Heynckes'i gelirmi bilmem ama gelse süper olur.

[attachment=8977:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 52
Geri
Üst Alt