Çare Bielsa

Attan inip eşeğe binmekten farkı yok. Mancini'yi iyice Yılmaz Vural yaptınız. Adamın elindeki oyuncu bir maç Coentrao futbolu oynayıp diğer maç Hakan Balta'ya rahmet okutuyorsa suçu ne? Madem yeni teknik direktör istiyorsunuz, şampiyonları çalıştırmış adamlardan bahsedin. UEFA Kupası artık Aykut Kocaman'ın yarı finaline çıktığı bir şampiyonadır, ben onu büyük takımlar için başarı olarak görmüyorum.

Mobil cihazdan gonderildi

Bielsa, Mourinho, Guardiola, Klopp kim gelirse gelsin 6+0 yabancı kuralı olduğu sürece çamurda debelenir dururuz. Bize lazım olan bulduğunu atan bir forvet başka birşey değil.

Mancini, Bielsa, Lucescu vs kim gelirse gelsin, bu zihniyet en geç 1 yıl sonra onu postalamaya çalışacak. Şimdiye kadar böyle geldi böyle gider. Hatayı hiç içimizde aramayız. Biraz sabır ya.

Bielsa´nin sistemini anloayacak beyin bizimkilerde yok. 5 hafta sonra havlu atariz, istifa istifa diye aglariz

Bielsa Marsilya da.

Konu Kilit..

Sonunda Marsilya'nın başına adam gibi birini getirdiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bielsa - Laudrup ya da Murat Yakin . Benim favorim Laudrup . Bielsea'yi da cok isterim gerci ama Laudrup agir basiyor bu kadroyla ve butceyle cok is yapar.

Bu adamla kan, ruh ne uyumu varsa yakalayacağımıza çok inanıyorum.

En az 9 transfer lazım sistemini burada oynatabilmesi için.

türkiyeye belki bir gün mourinho gelir, ronaldo gelir, messi gelir ama bielsa gelmez. ispanya, fransa gibi yerlerde bile yönetimle tartışan hoca türkiyede 1 hafta dayanamaz.

Gelsin yerlilere jopu dayasin.
Belki aldıkları trilyonların hakkını idmanda verir karaktersiz,beceriksiz,yeteneksiz herifler.

Gercekten belli bir sisteme oturcaksak bu sene 3.olmaya bile razıyım ama bu sefer hata yapmamalıyız

Geri
Üst Alt