Çare Bu!

Ufuk Erten

10 Numara!
1134988-17869365-640-360.png

Care bu 4lunun bir araya gelmesidir... Lucescu, Ali Durust, Albayrak ve Unal Aysal... Baskan Fatih hocayi gonderdiginde kendisine kin kusmustum bunun etrafindakilerden etklindigini o an dusunmemistim sonuc olarak baskanin Galatasaray'da misyonu daha bitmemistir.

Murhan'dan once ligin bittigini Fatih Hocanin gittigi gun bi yazimda belirtmistim.

Ayni yazinin seneye olacak olan versiyonunu yaziyorum. bu 4lu bir araya gelirse seneye 4ncu yildizi takariz. CL'dede yine ceyrek vs goruruz. [fener zaten dusucek] ambargo koymamiz lazim artik transferler felan en az 5 sene hic degismiyecek.

Cok zor degil sadece bu 4'u bir araya gelsin yeter.

THANKs

Bravo Demirhan aklın yolu 1. hadi verdim laykını iyisin gene köftehor seni

Demirhan fener küme düşecek zaten diyorsun 4. yıldız bizim diyorsun . Bir zahmet fener düşünce 4. yıldızı alalım yane bunlara gerek kalmadan .

Çareler çaresiz, sen yokken..

Tamamen başarıya odaklı, amacı Galatasaray olan bir ekip olur. Çok iyi olur..

hala drogbayı td yapalım diyen cıkmadı

Demirhan fener küme düşecek zaten diyorsun 4. yıldız bizim diyorsun . Bir zahmet fener düşünce 4. yıldızı alalım yane bunlara gerek kalmadan .

Onemli olan noktada bu zaten. Oyle bir takim yaratmamiz lazimki fener geri dondugunde bir Bayern Munich vari ambargosuyla karsilassin.

hic kimseye umut bile vermeden darmadagin etmeliyiz. AB statusu gelsin ve bu 4lu bir araya gelsin fener geri ciktigindada durduramaz bizi olay o yani.

Rekabet felan bitsinde is hayatina atilayim kendimi dusunuorm bre.

ft artık gelmez ama bu 4 lü hala gelebilir.hepsinden vazgeçtim ali dürüst kesinlikle gelmeli.

Bu kadroyla lucescu basarılı olamaz. En az 5 tane oyuncu lazım seneye. Malı durum kotu ben sezon sonu fınansal faır play cercevesınde ciddi transferler yapılacagını sanmıyorum. Burdısso gıbı adamları alır gelırler

demin terim diyodun kardeş

Çeptalk

fikrim degismedi zaten. fakat o is artik bitti yani bidaha gelmesi zor. baskanda etrafindakileri temizlemeli artik ve bu 3 adami getirmeli. ben dogru bildigimi soylerim. terimciyiz diye unal baskana istifa demem. ama bu dedigim ortami sunmali.

Hükümet yalakasi Albayrak hariç ok.

Lucescu efsane bir teknik direktör ama zor gözüküyor sonuçta Manciniye bir de tazminat mı ödeyeceğiz..

Zaten suçun Mancini'de değil futbolcularda olduğunu düşünüyorum bir kısmı bazı şeylere doymuşlar yapacak birşey yok yeni bir takım kurmalıyız

Geri
Üst Alt