Çare Defansif Futbol

nordin-amrabat_294061.jpg

Kanat dedim güreşçi demedim yahu :D

Bizim oyuncu kadromuz öyle leş felan değil abi..

Bu takım değil mi 2 yılın şampiyonu..

Kastettiğim Ceyhun Hakan gibi çürükler değil genel olarak iyi takımımız var..

Sadece doğru idare edilmiyor..

Doğru kullanılmıyor..

valla bu herifle forvetler agzimiza etti. en büyük suçlu bunlar gözümde. bir herif deplasmanda maç alamazmi ya. hiçnişey degiştirmiyor bu herif. anca defansi degiştiriyor. ulan biz gol atamiyoruz gol.

Evde iyiyiz deplasman da kötüyüz diyenlere bu kafa devam ederse evde de kazanamayan kabız futbol oynayan gol atamayan takım yol da dediğimde SUS 6-0 dediler.

Gittiler Terim hayranı, Aysal düşmanı, yerli hayranı dediler. Sorunu bu kadar basite indirgemek kadar basitlik yok bana göre.

Yapılan hatalar çok net:

1. Her ne olursa olsun KAĞIT ÜZERİNDE BAŞARILI GİDEN YÖNETİM 1 SENE DAHA SABREDİLMEDEN DAĞITILDI

2. Her ne olursa olsun ilk rüzgarda sezon sonuna kadar sabretmeden 6 şampiyonluk kazandıran teknik direktör harcandı, gönderildi, veya her ne derseniz diyin.

3. Sonra da DNA'MIZ İLE TABAN TABANA ZIT BİR T.D GETİRİLDİ HİÇ BİLMEDİĞİ BİR İKLİME

4. Profesyonellik denildi FUTBOLDAN BİR GRAM ANLAMA İMKANI OLMAYAN, FUTBOLUN İÇİNDEN GELMEYEN ADAMLAR SAHA YÖNETİMİNDEN SORUMLU YAPILDI.

Profesyonelleşme dediğin

Onursal-Gizli Başkan: Beckenbauer

Sportif Direktör: Matthias Sammer

Çok iyi scout ekibi

Kulubün içinden yetişmiş, zeki STAFF (Gelen antrenörün adaptasyonunu sağlamak için)

gibi olması gerekirken Şükrü Ergün müş bilmem neymiş PEH.

evet olabilir

ama sneijder 2 kanat (hajro amrabat) vede iyi bir forvet ile is yapmamamiz imkansiz olur (solid bir defans ile)

Simdikinden daha iyi olur tabii de dort yabanci ediyor Sneijder, Hajro, Amrabat ve iyi bir forve. Sneijder ve Keita gibi kanat oyuncusu yeterli olur bence. Burak'a bile gol attirir oyle bir ikili.

Simdikinden daha iyi olur tabii de dort yabanci ediyor Sneijder, Hajro, Amrabat ve iyi bir forve. Sneijder ve Keita gibi kanat oyuncusu yeterli olur bence. Burak'a bile gol attirir oyle bir ikili.

ha o da var tabi bence yabanci haklari ilerde kullanilmali

dedigim gibi oyunu geride kabul edersen defans oyunculari o kadar siritmaz

ilerde de brumayi falan oynatabilirsin alan bulur falans

Bizim en büyük sorunumuz berbat hücum hattımız. Biz etkili hücum yapan bir takım degiliz. Zaten dün Kasımpasa'nın bize vermis oldugu hücum dersinden güzel notlar cıkartırsak önümüzdeki sezon rahat ederiz.

"Çare defansif futbol" ha?

Yahu gol atamıyoruz, ne defansı?

Mancini kılıklı herif HC :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt