- 4 Ağustos 2009
- 83.661
- 62.309
- 5.093
Hayalimdeki yerli td.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan.. Suat'in kiz kardesi babamin musterisiydi. Ailece Galatasaraylilar. Ergun'de Trabzonsporluymus cocukken. Ridvan da Galatasarayli bildigim. Ancak soyle bir durum var, buyuk takimlarda belli bi yerlere gelenler takim degistiriyor ister istemez. Arif cocukken Besiktasliydim demisti, ama ben kalpten Galatasarayli oldum diyor. Ornekleri cok. Ersun icin Aziz ben burada oldugum surece ayak atamaz demis mesela. Acaba Galatasaray'li oldugundan midir?Önceden de FB li olduğu hep söylenegelmiştir, Galatasaraylı olduğuna dair bir iddiaya ilk kez rastlıyorum, zannetmem...Oğuz-Aykut Galatasaraylıydı, Suat-Ergün FB liydi, benim açımdan mahzuru yok da genel taraftar profilinin benimsemesi zor olacaktır...
Ersun Yanal ne yapmış da bizim taraftar bu adamı istiyor?
Beyler bu adama "Xelçuk ile Burak'ın kankası" diyorlar...Prandelli kesmediyse Ersun hiç kesmez...
valla abi ersun ile gelecek basari falan bi yana ben bu Gs taraftarini anliyamaz oldum..aziz'e avukatlik yapan adami yerden yere vuruyorlar ama aziz'e hocalik (köpeklik) yapmis bi adami isterken üc maymunu oynuyorlar..sahsen ben sikeci ersun'u Gs'a yakistarimiyorum;varsin 5 sene sampiyon olmiyalim..Kim gelirse gelsin çözüm değil.
Yerliler Selçuk ve Burak 'ı başımıza tac etmeye devam eder. Güneş 'i Bursa 'dan koparsak da, Yanal 'da, Denizli 'de vazgeçmez kankalardan.
Yabancı sınırı serbest kalsa çözüm olurdu belki ama transfer yapacak para yok.
Bu sezonu yakıp, genç bir Alman hoca (Tuchel) ile yeniden yapılanalım, genç bir kadronun temellerini atalım diyeceğim.
ersun kesmez ama kullanmasini bilir en azindan.
bence suan en iyi alternatifler sunlar:
1. ft
2. yanal
3. mancini
Ben bazı arkadaşları anlayamadım müslüm baba bu forumda dün muslera gitsin diyenler sempatik diye oynatıliyor diyenler şimdi de bu olay nasıl bir mantelite var anlyamadim bu insanlar başarisizliga gram tahammülü yok iyi günde Galatasaray lı çok acaba 14 senelik şampiyonluk görmeyen nesillerden olsalardı ne yapacaklardı.valla abi ersun ile gelecek basari falan bi yana ben bu Gs taraftarini anliyamaz oldum..aziz'e avukatlik yapani yerden yere vuruyorlar ama aziz'e köpeklik yapmis bi adami isterken üc maymunu oynuyorlar..sahsen ben sikeci ersun'u Gs'a yakistarimiyorum;varsin 5 sene sampiyon olmiyalim..
☆$☆
bildigin sürü psikolijisiBen bazı arkadaşları anlayamadım müslüm baba bu forumda dün muslera gitsin diyenler sempatik diye oynatıliyor diyenler şimdi de bu olay nasıl bir mantelite var anlyamadim bu insanlar başarisizliga gram tahammülü yok iyi günde Galatasaray lı çok acaba 14 senelik şampiyonluk görmeyen nesillerden olsalardı ne yapacaklardı.
O zaman fnerlilerden hiç bir farkı kalmiyor yanar dönerli olmasalar iyi olur aslında.bildigin sürü psikolijisi
2 sene önce selcuk'u elestirdigimde zirlayanlar bugün adami yerin dibine sokuyor..
☆$☆