Çare Guillermo Duró

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan ÖZTÜRK

Sarı Üye
Evet beyler. Maceraya gerek yok. Çok önemli bir sezona giriyoruz mutlak şampiyon olup 4. yıldızı takmalıyız. Guillermo Duró şuan Ekvator Liginin başarılı ekiplerinden Deportivo Cuenca'nın başında. Hem genç hemde harika bir taktisyen. Kazandıgı başarıların haddi hesabı yok. Bu adama floryanın anahtarını vermeliyiz. Umarım başkan bu ismi de düşünüyordur.

Kaç yıldır bu forumdayım geçmiş mesajlarıma bakın ne kuşu. Teknik direktör önermek suçmu ?

Evet bu bir 'macera' degil :asd:

Adam Fenerbahçe'nin şikeli şampiyonluğundan 2 gün sonra foruma üye olmuş 3 senede 400 mesaj yazmış zaten.

Direk ihraç verin.

Önerdiğin adamın wikipedisi bile yok. Dalga mı geçiyorsun?

Adam Fenerbahçe'nin şikeli şampiyonluğundan 2 gün sonra foruma üye olmuş 3 senede 400 mesaj yazmış zaten.

Direk ihraç verin.

Ozaman o ara üye olan herkesi ihraç edin forumdan sacmalıga bak. LYS bitti o sene bende üye oldum. Geçmiş mesajları oku da neymişisiz gör. Benim adayım bu kardeşim kim karışır

:asd: gulmekten yerlerdeyim..

üç senede 8 like alan bi insanın kuş olmama ihtimalı yok

turan_ozturk ifşa

Ozaman o ara üye olan herkesi ihraç edin forumdan sacmalıga bak. LYS bitti o sene bende üye oldum. Geçmiş mesajları oku da neymişisiz gör. Benim adayım bu kardeşim kim karışır

Adamın kariyer galibiyet yüzdesi %32, mağlubiyet %46, maç başına puan ortalaması 1.

Ekvador Ligi'ni hangi kanal yayınlıyor da takip ettin.

Bizde her şey araştırma ile.

2 gün sonra üye olanlardan benim arkadaşım çok burada.

Mevzu başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt