Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
siz de buna inandınız
manciniyle aranda ne var çabuk söyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz de buna inandınız
Şimdi mancini'yi göndermek isteyip luce'yi isteyenler ile o zamanlarda luce'yi gönderen kafa aynı kafa.Luce olmaz cevat olur mancini olmaz hulusi olur ama bu kafa değişmez.Bazen düşünüyorum da bir kuş olsam gelsem kafanıza pislesem diyorum.Başka bir şey derdim de ceza falan alırım şimdi neyse.
Yoo aynı kafa filan değil. Kendimden biliyorum..
Ola bilir de ertuğrulur hoca benim için soru işareti biraz. Motivasyon gücü sayıf gibi geliyor sanki.
Evet aynı kafa lucesku'nun şahtar'ı şahtar'ı diyor herkes.Orda yabancı kuralı mı var?Adam gelir gelmez uçurmuş mu sabretmişler adama.Biz de sabretmeliyiz.Gelecek seneye de kalmalı mancini.
Evet aynı kafa lucesku'nun şahtar'ı şahtar'ı diyor herkes.Orda yabancı kuralı mı var?Adam gelir gelmez uçurmuş mu sabretmişler adama.Biz de sabretmeliyiz.Gelecek seneye de kalmalı mancini.
gelecek senedemi kalmalı? bugün manciniyle birlikteydin sanırım ne içtiniz
Mancini kadar kötü olamaz.
Yıllardır değiştirmekten bıkmadınız değil mi?Kov del bosque'yi kov mancini'yi kov löw'ü kov luce'yi-ki kendisi terim için kovulmuştur ne tuhaf ama terimciler şimdi luce'ci oldular- mantalitesinden gına geldi artık.2 sene vereceksin kardeşim ondan sonra göreceksin.
ben manciniyi gelmeden öncede istemiyordum ama geldiğinde sahip çıkılması gerektiğini söyledim şuan durum ortada maç 0-0 drogbayı çıkarır ceyhunu alır bugün en iyi oynayan 2 oyuncudan biri olan hajrovici çıkarır ontiveroyu alır sahanın içinde kağıt gezer sen oraya sen buraya artık sabrım taştı
Kadro onun suçu değil burak ile selçuk,chedjou onun suçu değil.Burdisso mancini'nin istedikleri getirilemeyince alınmak zorunda kaldı.Telles'i o istedi.Yerliler yerli sayısı artsın diye yapıldı.Bekle bir sezon daha yine başarılı olamazsa gönderirsin.Mou koca realle yarı final göremedi kupa alamadı Şl'de şimdi kötü teknik direktör mü oluyor?
mou 10 numara pozisyonundaki adamını sol kanat oynatmıyorgeçen seneden değişen ne dany yok riera yok başka aklıma gelmedi o takım şampiyon oldu. terimci değilim ama o bile sneijderi 10 numara pozisyonunda forvet arkası oynatıyordu
![]()
O takım rakibi olmadığı için şampiyon oldu.Daha fazla puan aldık bu sezon.Bu sezon burak yok selçuk yok umut hiç yok adam ne yapsın.Osmanlı'nın fetret devri gibi olur bu sezon.Seneye kaptırır gideriz gene.Kaybedeceğimiz bir tek kupa.İleriye doğru olan rota değişmez gene şl'ye gideriz.Kaldı ki seyret sen infantino reyiz'in son şakasınıO kupanın kime gideceği daha belli değil.