Çare Lucescu!

Tek aday tek. Başka aday yok. Ünal aysal ne yapıp edip getirecek.

başkan şu adamı getirsin başka hiç bişey yapmasın. koltuğuna yaslansın mali işlerle ilgilensin içi rahat olsun..

ne terime yav

sabriler baltalar umutlara dünya kadari maas baglatip

demiröreni ...... gitti

gelecekse gerets lucescu gibi sistemi olan gelsin

bama bam bam ve terim feksefesi degil

Bu yabancı kısıtlaması varken, hiçbir yabancı hoca kolay kolay başarılı olamaz.Bu takımdaki yerlilerden en iyi verimi alacak adam Şenol Güneş tir.

çare lucescu aga .... medyada bile adı geçmiyor terim gibi bu da bazılarının korkusu lucescu gelirse ne yaparız korkusu ... adamda oyuncu yönetimi süper bi kere sergeni oynatmış adam ... şu anda messi gelse verim alamayız bu takımla mancininin müthiş ince taktikleriyle ve tugayın harika ikinci adamlığıyla

Ünal Aysal mutlaka görevine devam etmeli ki edecektirde.2 sene sonra adam kendi bırakıyor zaten.Bu süre zarfında Luce ile güzel işler yapabilirler ben güveniyorum.

Burada Ünal Aysal'a sallıyan, başarısını sorguluyan adamları görüyorumda, hakikaten Ünal Aysal bıraksın.

Bıraksında beter olun.

Haketmiyorsunuz böyle bir başkanı.

Terim'de terim, adam seni sattı, uyanamadınmı ?

Adam şikeyi aklıyan heriflerle el sıkıştı, çatır çatır milyonları götürüyor.

Terim şuanda zerre kadar üzülmüyordur, eminim.

Terim gitmeseydide, sonuç bundan aşağı farklı olmuyacaktı.

Belki 1-2 ekstra deplasman galibiyeti olucaktı ama şampiyon olamıyacaktı.

Terim bunları çok iyi planladı, takımın göçeceğini biliyordu ve kendini kovdurtmak için elinden geleni yaptı.

Ne haliniz varsa görün.

Ülke'de %50 AKP çıktıktan sonra zaten bu taraftardanda farklı bir profil beklemek aptallık olur.

Bence de en dogru tercih, ancak getirebilir miyiz hicbir fikrim yok.

Hagi´yi her seferinde daha da fazla yipratmaktan vazgecmeliyiz. Bizim herseyimiz, ancak iyi bir TD degil.

başkan şu adamı getirsin başka hiç bişey yapmasın. koltuğuna yaslansın mali işlerle ilgilensin içi rahat olsun..

Sadece luceskuyu getirmek yetmez yanındaki yardımcılarında iyi olması lazım lucesku ilerde bırakacağı zaman yerine takımı yönetebilcek adam lazım.

Devre arasında fiyasko transferlerin sorumlusuda tugay kerimoğludur beş para etmez topculara para verdirdi.

Lucesku gelirse yanına Hamza hamzaoğlunu getirmemiz lazım.Teknik ekip komple değişmesi lazım 3. sınıf scoutlarla yardımcılarla olcak iş değil.

Teknik ekipe akıllı kurnaz yetenekten anlayan adamları getirelim.

Sadece luceskuyu getirmek yetmez yanındaki yardımcılarında iyi olması lazım lucesku ilerde bırakacağı zaman yerine takımı yönetebilcek adam lazım.

Devre arasında fiyasko transferlerin sorumlusuda tugay kerimoğludur beş para etmez topculara para verdirdi.

Lucesku gelirse yanına Hamza hamzaoğlunu getirmemiz lazım.Teknik ekip komple değişmesi lazım 3. sınıf scoutlarla yardımcılarla olcak iş değil.

Teknik ekipe akıllı kurnaz yetenekten anlayan adamları getirelim.

çok güzel söylemişsin hacım keşke dediğin gibi olsa hamza hoca da yanında gelse ama az çok hamza hocanın ulaştığı bi çizgi var kabul etmez öyle bişeyi sanki.

Ya Lucescu gelmiyorsa da kendi hocani yarat. Getir Hamza Hamzaoglu´nu, en azindan onla basarisiz olalim.

Ne diyecegimi, ne yazacagimi da sasirdim artik. O kadar sinirliyim. Paramizla rezil oluyoruz ya.

Bu cöp herife yillik 4 Milyon veriyoruz ya. Seneye 4.5 Milyon. Allah kahretsin ya.

aynısını maç başlığına da yazdım görüşlerinizi merak ediyorum renkdaşlar ? lucescu evet büyük hoca ama yapmayın Allahaşkına ya kaç yaşında adam hep eskiye dön nedir bu ?

Arkadaşlar evet hepimiz isyan noktasındayız biliyoruz ama hoca gittiği zaman kim olmalı hoca...hoca seçimi gerçkten çok çok önemli ... yabancı hoca yaramıyor malasef bu yerli futbolcu zihniyetine :mad-49: yerli alternatif hamza hoca geliyor aklıma,tolunay kafkas olabilir mi diyorum şenol hoca trabzonla özdeşleşmiş birisi,ertuğrula sıcak bakıyorum oda beşiktaşın çocuğu kim olacak yahu yabancı desen aklıma gelen bielsa var belki laudrup, luce,gerets filan eski zihniyetten gitmemek lazım kim olabilir ? murat yakın olur mu acaba ? siz ne düşünüyorsunuz ? benim tek istediğim genç,dinamik gerçkten uzun vadede çalışabileceğimiz ikinci fatih terim olmalı ama kim ?

çok güzel söylemişsin hacım keşke dediğin gibi olsa hamza hoca da yanında gelse ama az çok hamza hocanın ulaştığı bi çizgi var kabul etmez öyle bişeyi sanki.

Hamza teknik direktörlük için daha yolun başında şu anda direk ona teklif yapıpda takımın basına getirsek hata olur.

Lucesku nerdeyse 70 yasına geldi.En fazla 3-5 yıla bırakacaktır GS yönetimi hamzayı takımın başına getirmeyeceğini kendide biliyor.

Hamza Gs'de teknik direktör yapmak istıyorsa lucesku ile beraber calısacak tecrübe kazanacak lucesku bıraktığı zaman takımın başına gecebilicek.

Lucesku ile calısmayıda kesin kabul edecektir.Onun içinde bi şansdır lucesku ile çalışmak.

İlerde takımın basına geldiğinde hiç kimseninde itirazı olamaz cünkü lucesku ile birlikte çalıştı.

Hoca yabancı olacaksa ilk tercihim kesinlikle Luce olur fakat şartlar doğrultusunda Luce olur. Yoksa mourinho veya klopp falan getirilebiliyorsa hayır demeyiz :D

Yerli olacaksa da kesinlikle Şenol Güneş ilk tercihim olur çünkü şu ana kadar ne yaptıysa hep trabzonda yaptı. Gerçek anlamda büyük bir takımda görmedik hiç kendisini. Karakterli de bir insan olduğunu düşünüyorum. Kimyası bizimle uyuşabilir. Ama olmuyorsa Mustafa Denizli falan değil de Hamza Hamzaoğlu olursa daha çok sevinirim. Kimisi Mancini yine de kalsın diyor kimisi Fatih hoca falan diyor ama artık bu saatten sonra ikisini de görmek istemiyorum bu takımın başında ki fatih hoca zaten gelmez. Olmak istediği yerde ve çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Şikeyi aklayan anti-gs liler arasında mutlu olabileceğine ihtimal vermezdim ama demek ki olunabiliyormuş!!

çare lucescu aga .... medyada bile adı geçmiyor terim gibi bu da bazılarının korkusu lucescu gelirse ne yaparız korkusu ... adamda oyuncu yönetimi süper bi kere sergeni oynatmış adam ... şu anda messi gelse verim alamayız bu takımla mancininin müthiş ince taktikleriyle ve tugayın harika ikinci adamlığıyla

kesinlikle lucescunun gelmesi lazım.son 10 yılda 8 şampiyonluğu var shaktar ile.nerdeyse her sene şamp.liginde ve çoğu yıllar başarılı.müthiş bir hoca

Geri
Üst Alt