Çare Lucescu!

Şu sosyal medya internet vs. imkanları 2000-2001 sezonunda olmuş olsaydı Lucescuya denilecek olanları hayal dahi edemiyorum ,,

Lucescu suçlumuydu teknik-taktik olarak mutlaka hata yapmıştır o ayrı ama içeriden vuruldu satıldı fenere peşkeş çekildi ,,

Asıl sorun TD değil yani bu sene hasbel kader Mancini yerine Lucescu gelmiş olsaydı büyük resimdeki tablo farklı olmayacaktı ,,

Mancini'nin akıl almayacak büyük hataları var ve artık kalmaması gerektiğini düşünüyorum ama geçtiğimiz 10 küsür seneden ders almaz isek Morinho+Lucescu ortak yönetseler yardımcı Klopp olsa dahi ,,

Yerli futbolcu mafyasına dur demediğimiz sürece çare ne Lucescudur nede Morinhodur .

Kimse neden senol hocayi dusunmuyor ilginc hemdr bosta adam. Su ana kadar milli takimda gayet basariliydi tipini begenmediler yolladilar adami. Trabzon gibi kiytirik bi klupte de basariliydi adam siki sezonda seksen puan toplayabilmis bir hoca o kisitli butceyle. Galatasaray gibi bir takim ve butceyle bence cok basarili olur. Katakteri vs de cabasi

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kesinlikle lucescu gelirse 4.yıldız garanti

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynısını maç başlığına da yazdım görüşlerinizi merak ediyorum renkdaşlar ? lucescu evet büyük hoca ama yapmayın Allahaşkına ya kaç yaşında adam hep eskiye dön nedir bu ?

Arkadaşlar evet hepimiz isyan noktasındayız biliyoruz ama hoca gittiği zaman kim olmalı hoca...hoca seçimi gerçkten çok çok önemli ... yabancı hoca yaramıyor malasef bu yerli futbolcu zihniyetine :mad-49: yerli alternatif hamza hoca geliyor aklıma,tolunay kafkas olabilir mi diyorum şenol hoca trabzonla özdeşleşmiş birisi,ertuğrula sıcak bakıyorum oda beşiktaşın çocuğu kim olacak yahu yabancı desen aklıma gelen bielsa var belki laudrup, luce,gerets filan eski zihniyetten gitmemek lazım kim olabilir ? murat yakın olur mu acaba ? siz ne düşünüyorsunuz ? benim tek istediğim genç,dinamik gerçkten uzun vadede çalışabileceğimiz ikinci fatih terim olmalı ama kim ?

Yaş olarak 2 isim vere bilirim lucede daha yaşlı olup başarı sağlaya bilen.

Heynckes ve ferguson.

3-4 sene kalsa luce yeter. System ve takım kursun yeterli.

Ondan sonraki hocada bu systdm üzerinde calışmalı. Barca ve cruyf style

Luce, Şenol hoca, bielsa zaten hepside sıraya girmiş bize gelmek için.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Daha 3 senesi var Lucescu´nun. Ancak bu sefer gelirse, bir baska görevi de yerine gelecek hocayi yetistirmek olmalidir.

Keske Hamza hoca ile birlikte gelseler. Ama hayal iste.

Lucescu olmazsa M.Denizli veya Ş.Güneş gelsin.Kim gelirse gelsin Selçuk ve Burak eskisinden daha kaliteli döner.

Teknik direktör adayları tarzında bir başlık açın da bari orada tartışalım bunları.

Daha 3 senesi var Lucescu´nun. Ancak bu sefer gelirse, bir baska görevi de yerine gelecek hocayi yetistirmek olmalidir.

Keske Hamza hoca ile birlikte gelseler. Ama hayal iste.

Lucescu'nun üç senesi yok. Geçen sene iki senelik sözleşme imzaladı yani seneye bitiyor sözleşmesi.

Ayrıca yerine adam yetiştirmeye gerek yok ki olsa bile bu kişi Hamza Hamzaoğlu olamaz. Hamza Hamzaoğlu'nun uygulamaya çalıştığı futbol Fatih Terim'in futbolunun aynısı ve içeride ve dışarıda bunu oynamayı çalışıyorlar zaten.

Lucescu'nun yetiştirebileceği kişinin her maçı farklı düşünen ve rakibi analiz edip takımı sağlam bir savunma kurgusu üstüne kurmayı çalışacak bir kişi olmalı.

Zaten bunlara da hiç gerek yok. Eğer getirebilirsen Lucescu'yu en az üç senelik getir. Kısa vadede hedeflerine ulaştıktan sonra. Lucescu emekli olduğunda sportif direktörün olsun. Sonra da takımı o zamanlar Türkiye'ye gelebileceğini söyleyen Mourinho'ya teslim et.

Asıl vizyon ve hedef bu olmalı. Lucescu ile Mourinho'nun oynatmayı çalıştığı futbolda birbirine benzediği geçiş dönemi de sancılı olmaz.

Lucescu'nun üç senesi yok. Geçen sene iki senelik sözleşme imzaladı yani seneye bitiyor sözleşmesi.

Ayrıca yerine adam yetiştirmeye gerek yok ki olsa bile bu kişi Hamza Hamzaoğlu olamaz. Hamza Hamzaoğlu'nun uygulamaya çalıştığı futbol Fatih Terim'in futbolunun aynısı ve içeride ve dışarıda bunu oynamayı çalışıyorlar zaten.

Lucescu'nun yetiştirebileceği kişinin her maçı farklı düşünen ve rakibi analiz edip takımı sağlam bir savunma kurgusu üstüne kurmayı çalışacak bir kişi olmalı.

Zaten bunlara da hiç gerek yok. Eğer getirebilirsen Lucescu'yu en az üç senelik getir. Kısa vadede hedeflerine ulaştıktan sonra. Lucescu emekli olduğunda sportif direktörün olsun. Sonra da takımı o zamanlar Türkiye'ye gelebileceğini söyleyen Mourinho'ya teslim et.

Asıl vizyon ve hedef bu olmalı. Lucescu ile Mourinho'nun oynatmayı çalıştığı futbolda birbirine benzediği geçiş dönemi de sancılı olmaz.

Yanlis anladin. Hocalik yapabilecegi 3 sene var önünde dedim. Yasi gecti filan dediler de, ondan dedim.

3 sene rahat calisir daha. 3 sene basarili olsun da, sonrasina bakariz zaten. Illa ki birileri parlar 3 seneye kadar.

Su Mancini denen herifi bir kovsunlar da önce.

Yanlis anladin. Hocalik yapabilecegi 3 sene var önünde dedim. Yasi gecti filan dediler de, ondan dedim.

3 sene rahat calisir daha. 3 sene basarili olsun da, sonrasina bakariz zaten. Illa ki birileri parlar 3 seneye kadar.

Su Mancini denen herifi bir kovsunlar da önce.

Aynen öyle renktaş. Gelecek sezonun dönüm noktası Mancini'nin akıbeti olacak. Kovulur yerine doğru isim gelirse gelecek sene kurtulur. Olmazsa seneye de bittiğimizin resmidir.

komedi misiniz? Adam niye gelsin? diyelim ki geldi selçuk burak gibi çete başları takımda kaldıkları sürece onuda taraftarın önüne atarlar.

ah luce olsaydı bu takımın başında... 0 yabancı futbolcu bile olsa şampiyon yapacak bilgisi,deneyimi,hocalığı var

lucescu ve şenol güneş favori

ancak hiç aklınıza geldi mi bilmem ama

ben ŞOTA'nın da GS'da çok başarılı olabileceğini düşünüyorum

Van Gaal in tedrisatından geçmiş

avrupa deneyimi hayli iyi

Türkiye ligini, takımları ve futbolcuları çok iyi tanıyor

en güzeli de göze hoş gelen hücum futbolu oynatıyor

adminlerden biri bi başlık açsa da tartışsak nasıl olur

mancini-gitsin-lucescu-gelsin.jpg

Son günlerde twitter aleminde baya ismi zikredilir oldu. Ne diyeyim imparator olmassa ki zaten olmaz tabiki luce dogru tercih benim gozumde

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BAŞIN DÜŞERSE DARA

LUCESCU YU ARA

Geri
Üst Alt