Çare Mare Yok

emin olun alacağımız t. direktör ne kadar kötü olursa olsun bu kadromuzla en kötü yine 2. oluruz. o yüzden mancini bana göre başarılı bir hoca değildir. ha bir sezon daha şans verilseydi bişey değişirmiydi bence bu kadroyla değişmezdi. mancini üst düzey oyuncular istiyor ve sadece bu şekilde başarılı olabilirim kafasında. kendince haklı olabilir ama şu şerefsiz şikecilerden daha çok para harcıyorsak ve daha pahalı bir kadroya sahipsek şampiyon bizim olmamız lazım.

Sana göre her sene sampiyon Real Madrid olmalidir yani?

4.yıldız önemsiz demek kendimizi kandırmaktan başka bişey olmaz benim.için hep avrupa önemlidir bunh beni tanıyan bilir fakat bu sene lig cok öenmli cünkü 4.yıldıx sadece bi yıldızdan.ibaret degil sponsoru reklam.geliri pazar payı vs vs vs

tek büyük oyuncular demissinizde, ozaman Mourinho yu filan hic aklinizdan gecirmeyin, büyük takim da olunca tabiki daha büyük isimler alacaksin, Inter de okadar da fazla oyuncu almadi ismi olan, City gibi takimda herkes aliyor öyle oyuncular. Mourinho da 500 milyona yakin para harcadi Real de, Mo simdi kötü TD mü ?

4.yıldız önemsiz demek kendimizi kandırmaktan başka bişey olmaz benim.için hep avrupa önemlidir bunh beni tanıyan bilir fakat bu sene lig cok öenmli cünkü 4.yıldıx sadece bi yıldızdan.ibaret degil sponsoru reklam.geliri pazar payı vs vs vs

4 yildiz i takinca Samsung filan gelcek ödül mü vercek ? kimse takmiyor bi böyle olaylara, yoksa Real Madrid in Formasi yildiz doluydu simdiye kadar...

Adam devre arası gelmiş, 6 yiyen takımı gruptan çıkarmış ligde iyi ya da kötü 2. yapmış, Türkiye kupasını kaldırmış. Sen bu adama 1 sene daha şans vermiyorsun. İyi ya da kötü adam kaç sene sonra Gs ya genç futbolcu getirmiş.SOL BEK getirmiş. Sen bu adama burun kıvırıp İmparator ft diye bağırırsan adam da çeker gider. Şimdi gidip Daum falan gelir Denizli gelir biz de auuv 4. yıldız kesin deriz 1 sene sonra da vizyon vizyon der geleceğin takımı noldu deriz. Helal olsun manciniyi yönetim değil taraftar gönderdi. Başarıya aç adam gelmiş sen onu kovuyorsun yazık sizin gibi taraftarlara

Bu kadar iyi özetlenirdi durum, tt arenada mac esnasinda imp fatih terim diye bagirmak nedir kac tane mac kapattigimi bilirim bu yuzden adama saygi gostermedik resmen

Bu mesaj tapatalk'dan yardırıldı

4 yildiz i takinca Samsung filan gelcek ödül mü vercek ? kimse takmiyor bi böyle olaylara, yoksa Real Madrid in Formasi yildiz doluydu simdiye kadar...

Elmayla armutu kıyaslamada üstünüze yok.

Türkiye gercekleri diye birşey var bilmem duydunmu? Psikolojik baskısını işin o boyutunu demiyorum bile ki benim.için lucenin gelmicegini acıkladıgı gün sezon baslamadan bitti ve korkuyorumkki keşke mancini kovulmasaydı dicek duruma gelicez

Elmayla armutu kıyaslamada üstünüze yok.

Türkiye gercekleri diye birşey var bilmem duydunmu? Psikolojik baskısını işin o boyutunu demiyorum bile ki benim.için lucenin gelmicegini acıkladıgı gün sezon baslamadan bitti ve korkuyorumkki keşke mancini kovulmasaydı dicek duruma gelicez

Hayir ben Avrupa gözü ile bakiyorum affedersind de xxx ligi... ha olduk olmadik. 4 dü taktik takmadik. Bazi liglerde 10 yil 1 yildiz dir, benim icin önemi yok. takim makine gibi calismadiktan sonra. Shaktar da her sene olmuyor ama 10 yilin icnde 8 kere oluyor, bizim de öyle potansiyele sahibtik, ama herdefasi illa bir sezon sampion olcaz diye diger yillari heba ediyoruz. 14 Yil sampion olmayip bile yakaladik Feneri o yüzden dedigim gibi simdi bu sene illa Sampion olcaz diye bütün gelecek sezonlari da riske ettik, hele ki daha büyük olay CL de rezil olacaz gibi.

Wesley i getirmisin, iki hoca degisti bile adam 1,5 sene burda... ben olsam giderim bu ne amatör bi takimdir be kardes ?

aynen renktaş. tamamiyle katılıyorum sana. ayrıca

1. stadımız yamuk yapılmış (cidden açı olarak yanlış) zeminin iyi olma şansı yok ve konumukötü, a devlete nerdeyse 2 hatta 3 milyar evet milyar para sağladığımız halde 90 milyon dolarlık stadın gelirlerinin %25 i ve reklam geelirlerinin bir kısmı gidiyor. stadımız eski yerinde daha büyük yapılsaydı -mümkünmüydü bilmiyorum- çok daha fazla para getirirdio zaman kombinesi bileti 2 katı paraya satılabilirdi. adnan başkan bu işi tam becerememiş görünüyor.

2. yayıncı kuruluşlar özellikle avrupa kupaları için gs nin her sene 15-25 milyon € sunu içediyor.

3.bunların üstüne bizim paramızla aldığımız anamızın aksütü gibi helal yabancı oyuncularmız oynatılmıyor. riera gibi ambarat gibi iyi oyuncuları performansı yüksek dönemlerinde değil diye 'zarar ederek' gönderiyoruz.

toplayınca hersene 100 milyon € gibi bir paramız çalınıyor yağmalanıyor, büyümemeiz engelleniyor. bunların bilincinde olmamız gerekiyor. futbol sosyal bir olaydır. milyonların mutluluğuyla sevinciyle bu kadar oynanmamalı. toplumun yaşam kalitesi bu kadar örselenmemeli. takımı şampiyon olamadı diye intihar eden insanlar var hatta oldu.. şikeye adaletsizliğe ranta izin verilmemeli. hangi takım hangi başkan hangi hükumet olursa olsun

aynen renktaş. tamamiyle katılıyorum sana. ayrıca

1. stadımız yamuk yapılmış (cidden açı olarak yanlış) zeminin iyi olma şansı yok ve konumukötü, a devlete nerdeyse 2 hatta 3 milyar evet milyar para sağladığımız halde 90 milyon dolarlık stadın gelirlerinin %25 i ve reklam geelirlerinin bir kısmı gidiyor. stadımız eski yerinde daha büyük yapılsaydı -mümkünmüydü bilmiyorum- çok daha fazla para getirirdio zaman kombinesi bileti 2 katı paraya satılabilirdi. adnan başkan bu işi tam becerememiş görünüyor.

2. yayıncı kuruluşlar özellikle avrupa kupaları için gs nin her sene 15-25 milyon € sunu içediyor.

3.bunların üstüne bizim paramızla aldığımız anamızın aksütü gibi helal yabancı oyuncularmız oynatılmıyor. riera gibi ambarat gibi iyi oyuncuları performansı yüksek dönemlerinde değil diye 'zarar ederek' gönderiyoruz.

toplayınca hersene 100 milyon € gibi bir paramız çalınıyor yağmalanıyor, büyümemeiz engelleniyor. bunların bilincinde olmamız gerekiyor. futbol sosyal bir olaydır. milyonların mutluluğuyla sevinciyle bu kadar oynanmamalı. toplumun yaşam kalitesi bu kadar örselenmemeli. takımı şampiyon olamadı diye intihar eden insanlar var hatta oldu.. şikeye adaletsizliğe ranta izin verilmemeli. hangi takım hangi başkan hangi hükumet olursa olsun

Ah ne diyorsun Atatürk e küfür eden insanlar ile ayni ülkeden geliyoruz...

Türkiye den hic bir halt olmaz, Fener de Edirne kapisini gecemedigini iyi biliyor, o yüzden bizleri kendi seviylerine cekmeye calisisoorlar, kendi seviyleri de baya yerde, ve orda da baya iyi tecrübe var diye bizi yok etmeyi beceriyorlar, bizim aptal taraftar da buna kanip yanan Kulübe benzin döküyor.

Ah ne diyorsun Atatürk e küfür eden insanlar ile ayni ülkeden geliyoruz...

Türkiye den hic bir halt olmaz, Fener de Edirne kapisini gecemedigini iyi biliyor, o yüzden bizleri kendi seviylerine cekmeye calisisoorlar, kendi seviyleri de baya yerde, ve orda da baya iyi tecrübe var diye bizi yok etmeyi beceriyorlar, bizim aptal taraftar da buna kanip yanan Kulübe benzin döküyor.

üzülerek söylüyorum, malesef haklısın ..

Gerçekten Mancini'nin oynattığı futbolu,oyuncu tercihlerini beğenmesemde gittiğine üzüldüm.Çok beyfendi adamdı.Selçuk atarlandı, ters yaptılar gene de renk vermedi.Tam bir profesyonel.

Hidzfeld,Tuchel falan getiremessek en kötü Allegri'yi getirelim takımın başına.Hafiften Mancini'yi andırıyor.Yad ederiz.:tranquillity:

Bu kadar iyi özetlenirdi durum, tt arenada mac esnasinda imp fatih terim diye bagirmak nedir kac tane mac kapattigimi bilirim bu yuzden adama saygi gostermedik resmen

Bu mesaj tapatalk'dan yardırıldı

Ben bunu dediğimde bana MANCİNİSPORLU, ANTİ TERİMCİ dediler. YAŞIN KÜÇÜK SENİN bile dediler. Ama benim 18 yaşında akıl ettiğimi onlar kaç yaşında akıl edemediler. Böyle adamlara Mancini fazlaydı bu kadar vizyon fazlaydı. Biz 4. yıldızı takalım, 5. yıldızı takalım 10. yu da takalım. Biz her sene SADECE TÜRKİYEDE BAŞARILI OLALIM YETER. Sizin mantık bu. Yazık Ünal Aysala da yazık adam Avrupada başarı peşinde ama taraftarın aklına bak sen

Geri
Üst Alt