Çare Mustafa Denizli

Az önce kendisi gs nin forvette tek etkin oyuncusunun burak yılmaz denilen futbol katili olduğunu söylemiş ve hala burak yılmaz savunuculuğu yapmaya devam edebilmiştir...

2 dakika dinleyen görüşlerinin ne kadar sakat ve çağ gerisinde olduğunu anlar.Konu kilit

Yahu bırakın bu çapsızı

Bunun yerine bin defa Yılmaz Hoca'yı tercih ederim

Meloya laf atan,burak yılmazın her maç oynaması gerektiğini söyleyen bir adam. KİLİT.

Bize uzak Allaha yakın .....
yabancı düşmanı yancı herif ....

Oha dinledigim aciklamalarindan sonra Prandelliden bile beter olacagini düsündügüm sahis

Takim tikir tikir top oynarsa, 3 yildir bitik Semih Sentürk´ü bile forvet oynatsan Galatasaray gibi takima 4 tane atarsin ise. Mustafa Hoca son derece hakli söyledikleri ile, öyle kötü bir top oynaniyor ki, her oyuncunun kötü yanlari belirgin oluyor.

Hugo Bros´un batirdigi, Senol Günes´in dirilttigi Trabzonspor vardi zamaninda. O Oyuncularin bir cogu da su an kadromuzda. Kimse demesin Teknik Direktör fark yaratmiyor diye.

Uzak olsun Melo yu klubeye yollamazsa bişey bilmiyorum

Bu sabah reddetmis. Konu Kilit .

Son düzenleme:
Dün yaptigi Burak yilmaz Galatasarayin ilerdeki en etkin oyuncusu aciklamasiyla gelmesinin hic hayirli olmayacagini bize gosteren kisidir, aman diyelim

Yahu bu adam bugüne kadar neyin çaresi olmuşta

bize çare gösteriliyor merak ediyorum gerçekten

Açıkçası Denizli yerine Yılmaz veya Hikmet hocayı tercih ederim...

Mancini den sonrası için en uygun tercih olduğu düşüncemi burada ifade etmiştim, Prandelli yerine o getirilmiş olsa takım şu ankinden çok daha iyi durmda olurdu, Arsenal-Dortmund la yine başa çıkamazdık belki ama ligin favorilerinden olmaya devam ederdik en azından...Şu anda ise ligi, puantajda olmasa da takımın verdiği aciz görüntü itibariyle kaybetmiş durumdayız...Denizli zeki adamdır, böyle bir durumda kısa vadede pek bir şey yapamayacak, uzun vadede istediği bütçe verilmeyecekken, teklif gelse de kabul etmeyecektir...

Ben tercihimi Denizli olarak belirtirken, Ersun Yanal FB nin şampiyon TD ü idi...Şu anda ise FB yle anlaşmadan önce de Galatasaray TD lüğü için çok uygun bir profil olarak gördüğüm Ersun Yanal boştayken bir başkası ilk tercihim olmaz...

Mustafa denizli goreve!

Bu saatten sonra sampiyonluk hayal. En azindan ilk 2'ye girip cl'e gidelim seneye.

Denizli'den baska care yok maalesef.

Geri
Üst Alt