Çare Ottmar Hitzfeld

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luce-mancini-terim senin kriterine uyacak adamlar bence. lakin 3'ü de imkansiz (gibi).

luce gelmezse mancini'yi yollamak gercekten cok büyük sacmalikti. umarim ben yanilirim.

Fatih Terim'e 75 Milyon TL verirsen gelir, bu demektir ki 26 Milyon Euro gibi bir rakam.

Adama sormazlar mı? 26 Milyon Euro paran varsa, Mancini'yi neden kovdun diye?

Fatih Terim gelirse de, aynı başarıları yakalayacağına inanmıyorum bu saatten sonra.

Bana kalırsa geç kalırız en fazla çarşambaya kadar hoca işi bitmeli.

Daha kamp nerde olucak transfer listemiz kocama bir soru işareti.

Dediğim gibi isim iyi ama geç kalma şansımız yok artık.

kim gelirse gelsin zaten önce takimi ve ligi tanimak zorunda kalacak. 1-2 hafta icin sacma sapan biriyle anlasacagima, hitzfeld gibi first class hoca ile anlasirim.

Fatih Terim'e 75 Milyon TL verirsen gelir, bu demektir ki 26 Milyon Euro gibi bir rakam.

Adama sormazlar mı? 26 Milyon Euro paran varsa, Mancini'yi neden kovdun diye?

Fatih Terim gelirse de, aynı başarıları yakalayacağına inanmıyorum bu saatten sonra.

lig sampiyonlugu garanti bence lakin gelmesi imkansiz. baskan - terim'in laflarindan sonra - asla teklif götürmez ona.

aysal b planimiz hazir diyordu. b plani olmazsa c plani var mi acaba görecez.

başkan alman ekolü dedi diye hemen hitzfeldi aldınız hadi hayırlı olsun

Başarısız olur. Dünyanın en iyi hocasınıda getirsek ilk sezonunda bu mevcut kadro ile başarısız olur. Bundan adım gibi eminim. Zaten daha önce bu lige çok kariyerli, çok kaliteli hocaların gelip başarısız oldugu bir gercek..

Bizi hemen basarıya tasıyabilecek bir Terim var, birde Luce vardı..Su anda tek care Terim olarak gözüküyor, onun dısında 2.bir hoca sadece zaman kaybı olacak ve seneye onuda kovacaklar..

Her sene aynı şey, transfer yapamıyoruz hoca belirsizliği yüzünden. Mancinin gidişine sevinmeyin demiştim

Bu adam emekli olmayacak mı turnuvadan sonra?

Alman ekolünden bir t.d gelmesi beni çok sevindirir.

Löw, Heykens, Hitzfeld vss..

Daum Olmadığı Sürece Problem Olacağını Düşünmüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt