Çare Thomas Tuchel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biliyormuş gbi yapıcam .

ben oynattığı futbolu beğenmiyorum ama hayırlı işler çıkartıcaksa neden olmasın

"Care Aykut Kocaman" basligina kadar yolu var bu isin herhalde, bu kacinci "care" basligi

Tapatalk

Hiç olmaz. Kendisi U15 antrenörlüğüne yakışır. Mainz ile başarılı olduğu halde hiç bi alman kulübü kendisine teklif götürmedi. Galatasaray'da böyle çocuk tipli antrenörler olmamalı. Saçma konu. Tuchel de kimmiş ya? Mancini gidiyor Tuchel geliyor öylemi? Sokarım böyle işe. Derhal kilit. Ergenlere konu açtırmayın şu forumda. Tanımadan bilmeden etmeden ötüyo herkes. Şu 18 yaş altı grubunu silin forumdan.

Hiç olmaz. Kendisi U15 antrenörlüğüne yakışır. Mainz ile başarılı olduğu halde hiç bi alman kulübü kendisine teklif götürmedi. Galatasaray'da böyle çocuk tipli antrenörler olmamalı. Saçma konu. Tuchel de kimmiş ya? Mancini gidiyor Tuchel geliyor öylemi? Sokarım böyle işe. Derhal kilit. Ergenlere konu açtırmayın şu forumda. Tanımadan bilmeden etmeden ötüyo herkes. Şu 18 yaş altı grubunu silin forumdan.

Kes lan

Mainz ne la ? Somaspor seviyesinde, Koca Galatasaray düsmedi o kadar daha. KİLİT

Türkiye'yi tanımıyor.Tanıyana kadar Ersun 2. şampiyonluğunu alır.

Mainz de gayet başarılı idi ama tüm başarıyı tek başına topladığını söylemek saçma olur.

Bir sene hiç bir takım çalıştırmayacağım dedi Mainz den ayrılırken. Vizyonlu adam ama bizdeki gerzek taraftarlar 5 hafta sonra istifa diye bağırırlar. Bazılarının kafası ancak o kadar basıyor.

Herkes sistem mistem,altyapı falan diyor ama sonra bi bakıyorsun hepsi hemen başarı peşinde.

Tuchel,Klopp,Simeone. Böyle hocalar Türkiye de işlemez,işlemesi için zaman tanımazlar. Burada ancak günü kurtarabilirsin.

Terim de bunu bildiği için kaçtı, zaten takımın iyi gitmediğini gördü sezonun başında.

I am the one who knocks!

Tuchel'e ben de olumlu bakıyorum. Yani Jol falan geleceğine böyle adamlar gelsin.

Mainz'i Avrupa Ligi'ne taşıdı bu hoca

Boş boş konuşuyorsunuz hiç bir dayanağınız olmadan

Adamın tipine bakıyor böyle bebek yüzlü hocalar diyor. Adamı bilmiyo yazmış google a görmüş fotoyu beğenmemiş geliyo bundan olmaz diyo

Hayret arkadaş ya

Bir sene hiç bir takım çalıştırmayacağım dedi Mainz den ayrılırken. Vizyonlu adam ama bizdeki gerzek taraftarlar 5 hafta sonra istifa diye bağırırlar. Bazılarının kafası ancak o kadar basıyor.

Herkes sistem mistem,altyapı falan diyor ama sonra bi bakıyorsun hepsi hemen başarı peşinde.

Tuchel,Klopp,Simeone. Böyle hocalar Türkiye de işlemez,işlemesi için zaman tanımazlar. Burada ancak günü kurtarabilirsin.

Terim de bunu bildiği için kaçtı, zaten takımın iyi gitmediğini gördü sezonun başında.

I am the one who knocks!

Türkiye ligindeki yerli oyuncularin çogu zaten bu tip hocalari sevmezler, çok çalismayi sevmez bu türlü futbolcular.

onun için maalesef zor olur

Eğer Türkiye yi tanımayacak bir hoca gelmezse yabancı olarak en iyisi Almandır.Tuchel i tanımıyorum ama Skibbe gibi olmadıgı sürece Almanlar her zaman iyi kondisyon yükler ve disiplinlidir.Tuchel herkesin övdüğü kadar iyiyse neden olmasın?Yalnız şu Çare lafından vazgeçseniz artık cıvıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt