carlo ancelotti

bellingham mbappe ile maç kazanacak diye bekliyoruz istifa et

OKanHodja2.jpg

"senelik 15 M verirler mi ?"
"Arda güler evladımızıda pişiririm Türkiye'de kral ilan edilirim otamatik"
"Arda bizim ufaklığa kız ayarlar..."

şaka bir yana cidden okan hoca'ya çökmeye çalışabilir he iyi bir takım.

Barcaya karşı skandal skorlar almaya devam ediyor.

Herif her firsatta keli rezil ediyor :d

yeni sezonda yeni hocamiz olsa keske. real madrid buyuk ihtimal xabi alonso ile gorusmelere baslar yakinda zaten.

gerci yaninda erden timur gibi biri lazim yoksa ibrahim ve abdullah ile 3 ay zor sabreder.

ibo ile apo ancelotti'den randevu dahi alamaz.

:LOL:

BREAKING: Carlo Ancelotti is set to leave Real Madrid and will take the Brazil head coach role, according to The Athletic

Perez ile gorusup yollari ayirma karari alinmis.

Brezilya milli takimin basina gececekmis.

Ibreti alem icin dun gece kovmaları lazımdı. Perez Barcadan bi 4 daha yemek istiyor herhalde.

Mbappe geldiği gün takımın içine sıçacak demiştim bu kadar da doğru çıkmasını beklemiyordum adam dağıttı herifleri.

O bütçeye Kross'un yerini doldurup bir stoper alsalardı bu kadar sıçmazlardı.

Klopp için ne diyorsun abi madrid'e uygun bir td'mi sence ?
xabi alonso geçecek muhtemelen.

klopp bence her takıma uygun ama tepe takımlarda hocalık yapmayı pek istemediğine yönelik bir beyanı vardı.

bence sonraki durağı alman milli takımı olacaktır.

xabi alonso geçecek muhtemelen.

klopp bence her takıma uygun ama tepe takımlarda hocalık yapmayı pek istemediğine yönelik bir beyanı vardı.

bence sonraki durağı alman milli takımı olacaktır.
Klopp bence onların profiline çok gitmez ya karşılıklı yapamazlar gibi. Alonso olmazsa Zidane geri gelir diye bekliyordum ben de

Tıpkı barcelona gibi onlarda alman bir hoca isteyeceklerdir. hadi gelin hangi alman hocalar favori bir bakalım.

1. adı diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi Jurgen Klopp;
Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Red Bull futbol organizasyonunda görev alan Jürgen Klopp, şu anda aktif bir takım çalıştırmıyor. Yakın çevresinden gelen bilgilere göre, Klopp'un Real Madrid'i çalıştırma arzusu bulunuyor.

2. adayımız Julian Nagelsmann;
Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra Almanya Milli Takımı'nın başına geçen Julian Nagelsmann, genç yaşına rağmen modern futbol anlayışıyla dikkat çekiyor.

son ve en güçlü dikkat çekici adayımız; Thomas Tuchel ;
Bayern münih macerası sonrası şu an ingiltere milli takımını yönetiyor. tekrar bir kulüp yönetir mi ? en azından bir turnuva da boy göstermeden HAYIR.

Geri
Üst Alt