Carlos Arroyo Yeni Sezonda da Parçalı Formayla Sahada

Melih Akan

Berlin Panteri
B_20825_SLM_8396_B.jpg

Geçtiğimiz sezon 1 + 1 kulüp opsiyonlu olarak sözleşme imzalayan kaptanımız Carlos Arroyo bu sezon da Galatasaray Liv Hospital formasıyla sahaya çıkacak.

Carlos Arroyo

Son üç sezonda Türkiye Ligine damga vuran ve ligin en değerli oyuncusu olan Carlos Arroyo 23 yıl aradan sonra şampiyon olan takımımızın lideriydi. Euroleague'de de büyük performanslar sergileyen Porto Rikolu yıldız Top 16'yı asist lideri olarak tamamlarken 12 maç üst üste çift haneli skor üretmişti. Arroyo aynı zamanda Top 16'nın maç başına en çok süre alan isim olurken asist-top kaybı oranında birçok önemli ismi geride bırakarak ilk sırayı aldı.

Galatasaray.org

Arroyo'nun yerine tecrübeli ama biraz daha genç bir oyuncu alabilirdik . Eğer yabancı combo guard gelmezse bu sene Arroyo çok zorlancak , sahada ölme ihtimali bile var . Senede 70 küsür maça çıkıyor . Muhakkak bir ABD'li potaya gidebilen , şutu ortalama üstü , biraz da savunması iyi olan bir combo guard lazım . Geçen sene Arroyo'nun ne kadar zorlandığını gördük . Son maçlarda da ciddi form düşüklülüğü ve yorgunluk belirtisi vardı . Dikkat ederseniz yarı final ve final serisinde eski Arroyo gibi oynayamadı .

zaten biliniyordu bu.bu sene de nolan yedekleyecek onu.bazı maçlarda tribüne çıkar sene içinde.

Arroyo'nun yerine tecrübeli ama biraz daha genç bir oyuncu alabilirdik . Eğer combo guard yabancı gelmezse bu sene Arroyo çok zorlancak , sahada ölme ihtimali bile var . Senede 70 küsür maça çıkıyor . Muhakkak bir ABD'li potaya gidebilen , şutu ortalama üstü , biraz da savunması iyi olan bir combo guard lazım . Geçen sene Arroyo'nun ne kadar zorlandığını gördük . Son maçlarda da ciddi form düşüklülüğü ve yorgunluk belirtisi vardı . Dikkat ederseniz yarı final ve final serisinde eski Arroyo gibi oynayamadı .

katiliyorum bu sene baya canli izledim kendisini adam sahada her seyini veriyor ama cok yasli bu tempoyla ne kadar gidebilir transfer sart

katiliyorum bu sene baya canli izledim kendisini adam sahada her seyini veriyor ama cok yasli bu tempoyla ne kadar gidebilir transfer sart

Valla şube Allah'a emanet gidiyor . 37 yaşında bitmiş keremi alıyoruz . pivot gelmedi hala . combo guard gelmedi . geçen sene ölümden dönen , sakat jawai ile anlaşıyormuşuz fazla para vermemek için . micov hala belli değil pürüzler varmış .

Valla şube Allah'a emanet gidiyor . 37 yaşında bitmiş keremi alıyoruz . pivot gelmedi hala . combo guard gelmedi . geçen sene ölümden dönen , sakat jawai ile anlaşıyormuşuz fazla para vermemek için . micov hala belli değil pürüzler varmış .

markonun gitmesi buyuk kayip en basinda micov da gelmezse bittik o pozisyonda nolan smith deniyor gelse iyi olur hareket getirir aradori gelmis deniyor ama pivot cok onemli almaliydik su ana kadar kerem transferi fiyasko napabilir en fazla

markonun gitmesi buyuk kayip en basinda micov da gelmezse bittik o pozisyonda nolan smith deniyor gelse iyi olur hareket getirir aradori gelmis deniyor ama pivot cok onemli almaliydik su ana kadar kerem transferi fiyasko napabilir en fazla

Daha iyilerini alabilirdik SG dışında . Aradori bence de iyi oldu . Pocius'u ben sevemedim . Micov da Marko kadar skorer birisi değil . Savunması da Marko kadar iyi değil . Bari 7 veya 8 yabancımız olsa . Yoksa bu 6 yabancıyla Avrupada başarılı olamayız .

Daha iyilerini alabilirdik SG dışında . Aradori bence de iyi oldu . Pocius'u ben sevemedim . Micov da Marko kadar skorer birisi değil . Savunması da Marko kadar iyi değil . Bari 7 veya 8 yabancımız olsa . Yoksa bu 6 yabancıyla Avrupada başarılı olamayız .

pg sorun sg sorun sf sorun pf sorun c sorun hoca milli takimda nabicaz cok merak ediyorum

pg sorun sg sorun sf sorun pf sorun c sorun hoca milli takimda nabicaz cok merak ediyorum

Aynen bu sene çok sıkıntı yaşayacağız . Açıkca söylemek gerekirse bu sene şampiyonluk şansımız yok . İnşallah yeni sezonda Haziran'da bu laflarımı yutarım ama çok zor :(

2 yıl boyunca teknik kadronun en iyi yaptığı seylerden biri özellikle savunmada Arroyo'yu saklamaktı. Böylece hem 35 dakika civarı sahada kalabiliyor, hemde hücumda tam verimle oynayabiliyordu. Bu yaz da kanatlara iyi savunma yapabilen oyuncular yerleştirdik(Nolan,Pocius,Vlad). Üstüne cember altında Furkan var. Belki yeniden gecen sezon olduğu gibi bir savunma çatısı olusturabiliriz. Ben yasından dolayı bir problem olacağını sanmıyorum kısaca.

Geri
Üst Alt