GSC Haber Carlos Cuesta: "Eleştiriler çok normal ve doğal karşılıyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Kasımpaşa maçındaki penaltı sonrası gelen tepkilerin boyutuna bakıldığında, haksızlığa uğradığını düşünüyor musun?

Carlos Cuesta: "Bence o eleştiriler sert değildi. Çünkü Galatasaray gibi bir takımda her maç önemli ve sonunda puan kaybına neden olacak bir hata yaptığınızda bu eleştiriler gelir. Bunu çok normal ve doğal karşılıyorum.

Bu takım sahaya her zaman kazanmak için çıkıyor. İyi tarafından bakarak daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Elbette hatalar da oluyor.

Bu hatalardan sonra kendimi geliştirmek için ders çıkarıyor, takımın ve taraftarların beklentisini karşılamak adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Eleştirileri de bu şekilde kabul ediyorum."

Afbeelding

Bonservisi 3m olsa bu kadar tepki çekmezdi diye düşünüyorum

Maliyeti Köhn kadar olsa bence de çekmezdi. Hem bonservis hem maaşı fazla.
Bazen merak ediyorum adama 5 istiyorlar da bİzim yönetici mafyası kulubün parasını menajerle kırışıyor mu diye..

Düşük profil yöneticiler her daim böyle işlere karışma potansiyeline sahip

Erden Timur gibi milyar dolar seviyesinde ciro döndüren adam tenezzül etmez mesela.

Adım gibi eminim menajere 500k gidiyorsa bir o kadar da bunlar cebe atıyordur yoksa transfer komitesine girmek gibi en zahmetli görevlerden birine neden herkes bu kadar istekli talep olsun

Yönetimin Cuesta'ya verdiği değeri yeni gelen Arda'ya vermiş olsak belkide çok daha hayırlı bir iş çıkacaktı ortaya.Umarım yeni sezona bu arkadaşlarla" Cuesta,Frankowski,Jelert ,Kerem,Berkan ile başlamayız.

Göz göre göre, bile bile, bagira bagira hatali transfer yaptik.

Bu nasil bir yönetim.

Bence bu çocuk yanlış yerde oynuyor.

Kürek takımında deneyelim.

Çocukta bir suç yok. Bunu alan, alınmasına onay veren kim varsa cebinden ödemeli bütün zararı. Burada en üzüldüğüm kişi Cuesta'nın kendisi.

Geri
Üst Alt