GSC Haber Carlos Cuesta Resmen Galatasaray'da

Oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok.

Ama bu kadar yangın çıktığına göre sanki iyi çıkacak gibi.

Umarım başarılı da olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

50a4649dad5e51710cca330d4919d237.gif

1 milyon etmeyecek adama 8 milyon vermişler. Çıldırıyorum yav.

Abartili yorumlara gerek yok.

Sen transfer donemi her tarafta kapanmisken elin adamindan oyuncu istersen tabi kazigi yersin finansal anlamda. Bizimkiler bunu ogrenmemis olmasi zaten bir facia. Yapacak birsey yok bu saatten sonra kimi alirsan yuksek para isteyecek.

Ayrica surekli oyuncu konusunda negatif yorumlara da son verelim. Eminim (ben dahil) forumun %95'i oyuncunun 2 macini izlememistir ama ezbere yorumlar atiliyor habire. Oyuncu bir cikip oynasin artik soyle olsaydi boyle yapsaydik demek bos bos mesaj atmaktan baska birsey degil. Sanki bizim yoneticileri tanimiyorsunuz.

Maaşa gelince Lan bu adamın genkten aldığı para max 400 bin 500 bin dir. Resmen soygun bu.

Hem pahalı
Hem çok genç değil
Hem düzenli oynayan biri değil
Hem boyu kısa

Tek olumlu yönü Davinson'la oynamış olması ve sözleşme süresinin nispeten kısa olması. Beklentinin düşük olması iyi ama tutacağını sanmıyom bu herifin

İnş hızlıdır. Zaten bu boyda bile ağırsa hiç çekilmez

Nelson'u beğenmezdim ama hava toplarında iyiydi ve sakatlanma işi çok nadir oluyordu.

Olan oldu artik bu negatif enerjiye son verelim. Umarim iyi cikar, hayirli olsun.

8 milyon euro ha?? Kendi cebinizden yapsaniz transferi böyle saga sola savurmazsiniz ama.. Galatasarayin parasi babanizin mi?? Bu yöneticileri sikayet etmeli bu transfer arastirilmali

Firsat transferi bekliyoruz diyorlardı,firsat transferi buysa normal bir transferi düşünemiyorum.

Geri
Üst Alt