GSC Haber Carlos Cuesta Resmen Galatasaray'da

danso, pavlovic, simic, gogli.., skriniar, vitik derken..... 8 milyon avro.. helal olsun ama menajerine falan hayatını kurtardı..

Abartili yorumlara gerek yok.

Sen transfer donemi her tarafta kapanmisken elin adamindan oyuncu istersen tabi kazigi yersin finansal anlamda. Bizimkiler bunu ogrenmemis olmasi zaten bir facia. Yapacak birsey yok bu saatten sonra kimi alirsan yuksek para isteyecek.

Ayrica surekli oyuncu konusunda negatif yorumlara da son verelim. Eminim (ben dahil) forumun %95'i oyuncunun 2 macini izlememistir ama ezbere yorumlar atiliyor habire. Oyuncu bir cikip oynasin artik soyle olsaydi boyle yapsaydik demek bos bos mesaj atmaktan baska birsey degil. Sanki bizim yoneticileri tanimiyorsunuz.
Maliyet olarak kazık yiyoruz bari iyi topcu alsaydık. Bir tane iyi yorum yok yav adam hakkında

Verilen paralar rezalet, transfer dönemi acilinca almaya kalksak yari fiyata alabilirniydik acaba? Bu adam bize nasil transfer oluyor genk de yedek düsmüs adam.bizin nasil ilk 11 oyuncu olacak? Coj tuaf bir transfer

İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Soyulduk!!

Bari kazığı sokmadan önce yağlasaydınız allahsızlar!

Herifi hiç tanımıyorum ama yangına bakılırsa Sevr antlaşması gibi bir anlaşma olmuş bizim açımızdan. Genk'in yedeğine 8 milyon ciddi para

Hayırlı olsun artık bizim topçumuz olduğuna göre destek verelim futbolcumuza, umuyorum hepimiz ters köşe oluruz

Ho. İnşallah formamız altında iyi bir performans sergiler. Tam morata ve lemina ile taraftar havaya girmiş, ve buda takıma ekstra etki verecekken ne hale soktular ortamı.

Lan genkten yedekti 3 yıldır talibi de olmamış. 3 mil para, 500 bin maaş versen gelmeyecekmiydi. Komisyon bu başla bişey değil

Belki de bilerek son güne bıraktılar ki son güne kaldık çok fiyat çektiler nabalım bahanesi olsun.
Ben bu transferi hiç masum göremiyorum yav bu rakamlar bu herife falan resmen kulübü batırmaya çalışmaktır. Bişey var bu işte

Afrika kupası ne zaman acaba?

Tek sıkıntı o zaman olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu transferden kim komisyon aldıysa Allah onun bin belasını versin.

ana bu herif copa amerika'da davinson'un yancısı olan elemanmış yav. hatırlıyom bazı maçlarda savunmada davinson'un saçmalıklarını bu topluyodu, davinson da hücumda bam güm her hava topuna vuruyodu. ben beğenmiştim çok turnuvada ama kulüp performansı nasıldır bilmiyorum. arias'tan gelen o kadar copa america türküsü bu elemanla son bulmuş demek ki. apo'nun durumunu düşününce iyi ama 3'lü de oynasak davinson sağ, lemina merkez, solda da bu elemanı tercih ederim apo'ya göre. apo'nun artık profesyonel sporla pek bi ilgi alakası kalmamış.

hayırlı olsun, güney amerikalı stoper iyidir.

Geri
Üst Alt