- 23 Ocak 2019
- 22.150
- 28.611
- 2.183
Alması gerekmiyor ki, madem istediğin fırsatları bulamadın hiç alma daha iyi. Pepsi almak istiyorsun 65₺, adam Pepsi kalmadı Le Cola var 65₺ onu vereyim diyor sen de bile bile kazığı yiyor evine çakma kola ile dönüyorsun. Ne anladım ben bu işten. Bu arada oyuncuyu bilmiyorum, belki bu da iş yapacak, parasına değecek birisidir ama sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmak kadar saçma bir şey yok. Bütçen olur, o bütçe dahilinde kadro kalitesini yükseltmek için hamlelerin olur. Baktın o hamleler, o fırsatlar gerçekleşmiyor, paranı cüzdanına geri koyar paşalar gibi evine dönersin.Abartili yorumlara gerek yok.
Sen transfer donemi her tarafta kapanmisken elin adamindan oyuncu istersen tabi kazigi yersin finansal anlamda. Bizimkiler bunu ogrenmemis olmasi zaten bir facia. Yapacak birsey yok bu saatten sonra kimi alirsan yuksek para isteyecek.
Sonuç olarak bu transferde en günahsız kişi Cuesta, adam daha formayı giymeden mental olarak da ayrı bir sınava sokmanın, onun için her şeyi zorlaştırmanın anlamı yok. Camiaya hayırlı olsun der ve destekleriz. İnşallah 5. yıldızı almamızda rolü olur ve nice başarıları, kupaları birlikte kaldırırız.