GSC Haber Carlos Cuesta Resmen Galatasaray'da

Abartili yorumlara gerek yok.

Sen transfer donemi her tarafta kapanmisken elin adamindan oyuncu istersen tabi kazigi yersin finansal anlamda. Bizimkiler bunu ogrenmemis olmasi zaten bir facia. Yapacak birsey yok bu saatten sonra kimi alirsan yuksek para isteyecek.
Alması gerekmiyor ki, madem istediğin fırsatları bulamadın hiç alma daha iyi. Pepsi almak istiyorsun 65₺, adam Pepsi kalmadı Le Cola var 65₺ onu vereyim diyor sen de bile bile kazığı yiyor evine çakma kola ile dönüyorsun. Ne anladım ben bu işten. Bu arada oyuncuyu bilmiyorum, belki bu da iş yapacak, parasına değecek birisidir ama sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmak kadar saçma bir şey yok. Bütçen olur, o bütçe dahilinde kadro kalitesini yükseltmek için hamlelerin olur. Baktın o hamleler, o fırsatlar gerçekleşmiyor, paranı cüzdanına geri koyar paşalar gibi evine dönersin.

Sonuç olarak bu transferde en günahsız kişi Cuesta, adam daha formayı giymeden mental olarak da ayrı bir sınava sokmanın, onun için her şeyi zorlaştırmanın anlamı yok. Camiaya hayırlı olsun der ve destekleriz. İnşallah 5. yıldızı almamızda rolü olur ve nice başarıları, kupaları birlikte kaldırırız.

umarim iyi cikar

][emoji[emoji6]][emoji6]" data-quote="Alper Altun" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Copa america diyecektim

O zaman ikisi de giderse sıkıntı yaşarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belkide marcao olacak sicmayin bikerede ya, karismayin bekleyip görelim!! ahmet icinde ilk mac neler dediginizi hatirliyorum, ya sabir ya.
nelsson bizde cokmu iyidi, romada belkide harikalar yaratacak. angelino keza öyle. bekleyip görelim.

Alması gerekmiyor ki, madem istediğin fırsatları bulamadın hiç alma daha iyi. Pepsi almak istiyorsun 65₺, adam Pepsi kalmadı Le Cola var 65₺ onu vereyim diyor sen de bile bile kazığı yiyor evine çakma kola ile dönüyorsun. Ne anladım ben bu işten. Bu arada oyuncuyu bilmiyorum, belki bu da iş yapacak, parasına değecek birisidir ama sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmak kadar saçma bir şey yok. Bütçen olur, o bütçe dahilinde kadro kalitesini yükseltmek için hamlelerin olur. Baktın o hamleler, o fırsatlar gerçekleşmiyor, paranı cüzdanına geri koyar paşalar gibi evine dönersin.

Sonuç olarak bu transferde en günahsız kişi Cuesta, adam daha formayı giymeden mental olarak da ayrı bir sınava sokmanın, onun için her şeyi zorlaştırmanın anlamı yok. Camiaya hayırlı olsun der ve destekleriz. İnşallah 5. yıldızı almamızda rolü olur ve nice başarıları, kupaları birlikte kaldırırız.
Iste cola nasil bagimlilik yapiyorsa mecbur aliyorsun, transfer de oyle birsey. Illa alacagiz oyuncu lazim diyor teknik direktor, yonetici de gidip bunu 'alabiliyor'.

okan buruk style devam ediyor.

nelson gibi adamı küstür bu adama 8 milyon bayıl.

Çıkıp taş gibi top oynasa dahi yönetimin rezilliğini aklamaz. Resmen menajer kucağına düşürdüler koca kulübü.

Birileri komisyon yemiştir umarım bu transferde hepsi Genk'e gittiyse büyük gerizekalılık..

8 milyonu 3 yılda ödeyecekmişiz e normal

Abartmayın sırf gitsin diye oliveiraya 6 milyon para verdik biz

Tek can sıkıcı husus bir tane 2 bilemedin 3 milyonluk scout önerisi topçu bulup alsaydık yatırımlık iş olurdu onu da yapmıyoruz yapamıyoruz

Abartili yorumlara gerek yok.

Sen transfer donemi her tarafta kapanmisken elin adamindan oyuncu istersen tabi kazigi yersin finansal anlamda. Bizimkiler bunu ogrenmemis olmasi zaten bir facia. Yapacak birsey yok bu saatten sonra kimi alirsan yuksek para isteyecek.

Ayrica surekli oyuncu konusunda negatif yorumlara da son verelim. Eminim (ben dahil) forumun %95'i oyuncunun 2 macini izlememistir ama ezbere yorumlar atiliyor habire. Oyuncu bir cikip oynasin artik soyle olsaydi boyle yapsaydik demek bos bos mesaj atmaktan baska birsey degil. Sanki bizim yoneticileri tanimiyorsunuz.
Alper sıkıntı şu, takımında yedek kalmış adama 8 milyon veriyorsun ve esas sıkıntı sana havadan iyi uzun bir stoper lazım ve hep öyle oyunculara teklif yaparken birden aralarından en cücesini alıyorsun
Sence çok iyi niyetlimi bu transfer bana göre aleni komisyon transfer çok net
Biz son dönemde havadan çok kötüyüz gelen her topu vurduruyoruz havadan iyi stoper lazımken birdaha satışı bile zor olan vasat birime şu para verilirmi sence çok normalmi onca ismi geçen uzun fizikli oyuncunun yaninda

Diagne'den daha büyük kazık. Şu paraların şu iş bilmezlerin elinde çarçur edilmesi insana koyuyor. Abv

Bir kulübün 35 milyon doları nasıl hiç edilir görmüş olduk, Boey parası böylece tamamen harcanmış oldu geri dönüşü olmayan bir şrkilde hemde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste cola nasil bagimlilik yapiyorsa mecbur aliyorsun, transfer de oyle birsey. Illa alacagiz oyuncu lazim diyor teknik direktor, yonetici de gidip bunu 'alabiliyor'.
Saçma sapan işler işte, ne diyebiliriz ki. Sırf sayıca fazlalık olsun diye milyonlar dökmenin hiçbir anlamı yok. Transfer döneminin başında ismi geçenlerin profili ile hiçbir alakası olmayan bir profil alıyoruz. Plansızlığın böylesi...

Bu saatten sonra destek duser bize oyuncumuza hos geldin diyoruz.,

Alper sıkıntı şu, takımında yedek kalmış adama 8 milyon veriyorsun ve esas sıkıntı sana havadan iyi uzun bir stoper lazım ve hep öyle oyunculara teklif yaparken birden aralarından en cücesini alıyorsun
Sence çok iyi niyetlimi bu transfer bana göre aleni komisyon transfer çok net
Biz son dönemde havadan çok kötüyüz gelen her topu vurduruyoruz havadan iyi stoper lazımken birdaha satışı bile zor olan vasat birime şu para verilirmi sence çok normalmi onca ismi geçen uzun fizikli oyuncunun yaninda
Ozetle bizim yoneticiler, Ibo ve Abdullah, beceriksiz oldugunu tekrar kanitladi. Zaten yaz doneminde ayni seyi yasadik deja vu gibi yine aynisi oldu. Alamayacagi (daha dogrusu ikna edemeyecekleri) oyunculara teklif yapiyorlar, hepsinden ret yiyorlar, en sonunda low profile dedigimiz ligden 26 yasina gelmis bir oyuncuyu anca transfer edebiliyorlar. Ben zaten mantik aramiyorum bunlarda. Kapasiteleri bu kadar cunku.

Geri
Üst Alt