GSC Haber Carlos Cuesta Resmen Galatasaray'da

Yarın satsak 4 lira veren çıkmaz, o yönden baktığınızda nasıl bir komplo olduğunu anlayabilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun..umarım çok başarılı olur bizi yanıltır

Tarihteki en büyük transfer rezaletlerinden birisi olabilir. Herhangi bir Anadolu takımı 1 milyon bonservis 600 bin maaşa alıp rahatlıkla gelirdi

Piyasa değeri düşüşte olan, futbolu genç yaşta düşüşte olan bir oyuncuya bu paralar olacak iş değil. Şimdi anlıyorum ki, Okan 2-3 sene öncesinden td olsaymış, Boey, Barış, Kerem, Marcao, Nelsson’dan hiçbiri bizde olmazmış.

Mucize olup burda bı sihirli değnek filan topcuya dönüşmesi lazım. Yazık ya bedava salsan maaşından dolayı kimse almaz. Emini tutmayan bunu bulan, alan, kimlerin emeği geçtiyse her gün anacağım.

Derhal istifa edin.

Nelsson'u yollayıp ne idüğü belirsiz adama verdikleri paraya bak.

bu taraftarın cahilligi beni öldürecek

sarı kart yemıs adamı nıye 2. yarı cıkarmışlar kötü oyuncu diye söyleniyorlar

herif 2. sarıdan atılmasın diye cıkarmıs hocası

ucreti sıkıntı olsada sempatık ve ıyı bır ınsana benzıyor ben zaman verılmesınden yanayım bakalım

Bu tip topçular gelir idare eder, bu da Kaan’dan iyi oynar, sonra yetersiz gelir satmak istersin, o yüzden aldığın ücret önemli. Davinson parasına Cuesta almışız. Erden Timur’un gözleri yaşlı…

En son Adnan Polat dönemi 500 bin euroluk stancu'ya 5,5 milyon euro bayılmıştık.

En kötüsü de şu. Bu adamlar herkesin gözünün önünde bu kadar kulübün soyulmasına sebep oluyorken, teknik kısımları hakkkında fikrimizn olmadığı Florya vs projelerinde kimblir neler oluyordur. Düşünüce çıkdırmamak elde değil

Geri
Üst Alt