GSC Haber Carlos Cuesta Resmen Galatasaray'da

mesela bardakin beli hicbir sekilde dönmüyor bu herif hizli ve cevikse eger her türlü keser onu

dünkü maci göz ucuyla izledim mesela onda bile iki kere kritik yerde top kaptirip takimi geriye kosmaya zorladi

bu adam hizliysa bizim defansi baya toparlayacaktir

bardakcıdan kötü olması mümkün değil sonuçta

1 2 sezon önce baya iyi performans göstermiş genklilerin söylediklerine göre. copa americada da sançezle birlikte en iyi defans tandemi olmuşlar

bi görelim en azından innit

Genkli arkadaşımdan gelen mesajı aynen atıyorum.

dorukum selam, maliyeti eğer belçika yabancı basınında yazıldığı gibiyse çok ucuza yıldız adayı transfer ettiniz. bu adam çok kıvrak ve iyi kesicidir zaten davidson sanchesin milli takımda iyi oynamasının sebebi de bu heriftir.

..................................................

tanımıyorum.

Sinirim geçti maliyet çok absürd ama artık bizim oyuncumuz. Umarım katkı verir hayırlısı olsun diyelim

Transfer sezonunun başında yapılsa bir fikirdir akıldır derim kabul ederim ama son gün son dakika en iyileri ile uğraşıyoruz diyip gidip bu adamı alırsanız söverim arkadaş hep de söveceğim. Ufacık bir ceplerine para doldurma işi varsa Allah tüm ailelerinden çıkarsın.

Genk taraftarı bile şaşırmış kazıklamış demiş herifler

İyi özellikleri

Hızlı, tepkili, dar alanda karambollerde aşırı reaktif konsantre, iyi diriplinge sahip

Eksik yönleri

Fizik güç, biraz dağınık gibi, boy

Umarım performası ile bizi mest eder ama gerek bonservis, gerekse oyuncu maliyeti açısından rezalet bir transfer. Ha İbrahim'in başında olduğu transfer komitesi için bu transfer bile başarı. Bu kadar vizyonsuz bir yönetim Galatasaray tarihinde hiç görülmemiştir sanırım.

Su bir gercek, ulkeye futbolcu getirmek istiyorsan parayi bayacaksin.
Bunu bizim gibi buyuk takimlar yapti. kimse gelmek istemiyor iste.
Gelende maasinin 8-10 katini aldigi zaman geliyor.

Ne kadar doğru bilemem.

Ben de ayni siteden bakmistim. Bu sitenin 2022 yilinda guncellendigini nereden anlamis, o kadarini bilmiyorum. Fakat her yerde 2025 maaslari yaziyor.

1738937574561.webp

Diger yandan Capology'de $1.9M gosteriyor. Bu daha dogru gibi.

1738938189682.webp

Ben de ayni siteden bakmistim. Bu sitenin 2022 yilinda guncellendigini nereden anlamis, o kadarini bilmiyorum. Fakat her yerde 2025 maaslari yaziyor.

Ekli dosyayı görüntüle 278866

Diger yandan Capology'de $1.9M gosteriyor. Bu daha dogru gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 278867
Salaryport'u 2022'de en son güncellediğini nereden çıkardığını bilmem ama Capology'e göre en yüksek kazanan gitmeden önce Cuesta imiş. Yani 400-500 bin euro kazanıyor bunlar yüksek ihtimalle yanlış bilgi belki de sözleşme yenilemeden önceki maaşıdır ama mevcutta oyuncu net 1 milyon civarı bir kazancı varmış.

Salaryport'u 2022'de en son güncellediğini nereden çıkardığını bilmem ama Capology'e göre en yüksek kazanan gitmeden önce Cuesta imiş. Yani 400-500 bin euro kazanıyor bunlar yüksek ihtimalle yanlış bilgi belki de sözleşme yenilemeden önceki maaşıdır ama mevcutta oyuncu net 1 milyon civarı bir kazancı varmış.
Yok zaten paylastigim ikinci ekran goruntusune bakarsan brut olarak $1.9M oldugu gozukuyor. Ne diyelim, umarim bizim icin iyi olur da hic konusmayiz hem bonservisini hem de maasini...

Galatasaray hikayesine bu kadar ters ayakla baslayan az oyuncu vardır. Bizi yaniltip efsane olmanı o kadar içtenlikle diliyorum ki...

İbrahim hatipoglunu transfer wizard diye övmek bile koymaz...

Geri
Üst Alt