# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

2022122.webp

bizde en buyuk sikintilardan biri olan sonlandirilamayan ataklarda yedigimiz kontralari onceden sezip kesecek oyuncu eksikligine care olabilir.
sanchez bu konuda cok iyi ama zaten duran toplarda ceza sahasinda oluyor , hizla geri donecek kadar da atletik degil, tek basina da aldigi pozisyon yetmiyordu apo hantal kaliyor beklerimiz de pek kademe anlayisina sahip oyuncular degil ( kaan disinda )

bu isleri en iyi boey yapiyordu belki cuesta cevikligiyle boyle bir cozum uretebilir

Yermek için de övmek için de daha çok erken. Ancak adam daha sahaya çıkmadan gömmüştü kendisini taraftarımız. İlk 3 maçta net bir kanaat ediniriz. Ben ümitliyim, ümitli olma sebebim forumdaki taraftarın olumsuz bakışı:)

Oyun tarzımıza uygun hızlı ve geri kaçmayan bir stoper bence katkı sağlayacak ama tabiki daha zor maçlarda görmeliyiz. Sanchez'in olması adaptasyon sürecini kısaltacaktır. AZ maçında daha net ve iyi şekilde değerlendirebiliriz.

Adana Demir'e karşı şov yapsa da bir şey ifade etmez. Büyük maçlarda görmek lazım kendisini. Kötü futbolcu demiyorum elbette. Ama kriter bu maç değil.

Son derece ürkek özgüvensiz aldığı topu yanındakine veriyim ben buraya nasıl geldim dedi vücut dili.
Bilhassa vatandaşının 11 de olmayacağı az alkmar maçında kendisiyle ilgili büyük endişelerim var.
O maç için 2 farklı yenilgiye kabulüm 30 dakikalık genel görünümü vasatın altında sıradan bir stoper tff 1.ligte bundan çok daha iyi 20 adam var en az.

Son derece ürkek özgüvensiz aldığı topu yanındakine veriyim ben buraya nasıl geldim dedi vücut dili.
Bilhassa vatandaşının 11 de olmayacağı az alkmar maçında kendisiyle ilgili büyük endişelerim var.
O maç için 2 farklı yenilgiye kabulüm 30 dakikalık genel görünümü vasatın altında sıradan bir stoper tff 1.ligte bundan çok daha iyi 20 adam var en az.
Sen Torreira'ya Hürriyet Göçer demiştin zamanında. Ne günlerdi be.

Kötü futbolcu diyip geçelim gönlünüz olsun

Kulübümüzün yatırımıdır. Buna da, diğerlerine de destek mesajları atmak gerekir. Alabildiğimiz maksimum verimi almak zorundayız. Bunun için destek lazım.

Daha hiç bir şey belli değil oynasaydı bile ADS maçı ölçü olamaz. Hızlı olduğu zaten gelmeden de belliydi mesele sadece hız değil göreceğiz inşallah çok çok iyi oynar sınıf atlatır takıma. Olur mu olur bazı topçular bu yaşlarda evriliyor.

İyi oyuncu olduğunu söylemiştim. Bu akşamki maç bi fikir vermez ama yine söylüyorum bu çocuk iyi oyuncu. Boyu filan çok saçma eleştiriliyor

Geri
Üst Alt