# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Genk Sportif Direktörü Dimitri De Conde: "Cuesta'nın ilk 11'deki yerini kaybettiği bir sır değildi ve bu, milli takımdaki pozisyonunun yanı sıra aklının bir köşesindeydi. Ayrıca oynayacağı garanti edilmişti ve Galatasaray'da hemen ilk 11'de yer aldı."

(Voetbalnieuws)

3 milyon euro bonservisle alınsaydı, iyi lan rotasyonda bizi götürür, Sanchez'le de uyumlu falan derdim.

8 olunca işler değişiyor işte.

Ford Cuesta bey rutin bakımlarınızı yaptırdınız mı akşama yarış var.

Oynarsa 2. büyük sınavı olacak. Bu maçta da ekstrası yoksa geçmiş olsun

nelsson bir iki maç iyi performans gösterince hepiniz bir ilizyona kapıldınız ve buraya geldiniz.

emin olun sezon sonu iyi ki bu değişim gerçekleşmiş diyeceksiniz..

nelsson küçük takımlarda elbette başarı sağlar ama takım ileri, öne çıktığında işte o zaman defoları ortaya çıkıyor çünkü çok ağırr.

hız herşeydir arkadaşlar bu adamda hızdan bolca varr

Ziplayamamasini gectim rakibe yapistigi falan da yok. ManUre'deki Martinez de cuce ama rakibi dovuyor. Bu Kolombiyali eleman uzaktan seyrediyor. Bombos bir tranafer. BOMBOSHHH

Akintola vurur vurur geçer bunu, beklenti 0
Allah'tan umut kesilmez
images.webp

rize ve fenerbahçe maçından sonra kafamızda iyice oturur bu arkadaş.

Kendi açımdan bugün gerçek puanlamasını vereceğim, Alkmaar maçındaki kadrodan dolayı net eleştirmek istemedim zorlu bir deplasmanda tam kadroyken görelim eğer ışık yoksa geçmişler olsun.

Maçta Akintola'ya karşı mücadele verecek eğer kontra atak fırsatı vermez süpürücü rolü iyi oynarsa iyi transferdir ama arkası otoban olur rakip akın akın gelirse diyecek bir şey yok 8 m euro boşa gider anca üstüne bir bardak su içeriz.

Geri
Üst Alt