# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

8 milyon euroya daha kötü bir stoper bulabilirmiydik düşünüyorum aklıma gelmiyor. Samet Akaydını falan alsaydık olabilirdi belki diyeceğim onun en azından hava topları iyi o pozisyonda bir şekilde uzaklaştırırdı topu. Semih Kayanın daha kötüsünü stoper diye aldık hem de 8 milyona Allahım sen sabır ver.

FB_IMG_1740940245518.webp

Bu arada hatırlatma yapayım. Eyüp maçında bizi yakan Metehan'dı aynı Metehan Sivas maçında da yaktı aslında ama 10 kişi geriden gelip kazandık o maçı. Şimdi Cuesta. Stoperlerin hataları bize bu sene pahalıya maloldu.

Bu arada hatırlatma yapayım. Eyüp maçında bizi yakan Metehan'dı aynı Metehan Sivas maçında da yaktı aslında ama 10 kişi geriden gelip kazandık o maçı. Şimdi Cuesta. Stoperlerin hataları bize bu sene pahalıya maloldu.
Elindeki nelsson gibi senin 2 senelik şampiyonluğunun en önemli stoperi silersen böyle olur..Sivas maçında da nelsson yedek Metehan sahadaydi..

Son düzenleme:
Bazı futbolcular vardır dönem dönem insanın içine oturur.

Bu arkadaşım bir suçu yok bizimkiler sana bu parayı veriyorum demiş o da gelmiş kim olsa kabul eder.

Mesela bunu izleyip inceleyip onay verip aldıran kim abiciğim?

Ondan sonra üç kuruş para için futbolcuların maaşı yatmıyor davalık oluyorsun bu kulüp şampiyon olamaz şampiyonlar ligi'ne gidemezse göreceğim ben bakalım bu borçları nasıl ödeyeceğiz.

Çok yorum yapmamıştım daha önce ama bir savunma oyuncusu öndeyken o müdahaleyi yapmaz. Tamamen amatörce bir hareket. Kazık girdi.

Cuestayı takım otobüsüne almamışlar oyuncular falan gibi bişey duydum doğru mu bu muhabbet

Adam harbi saatli bomba, gerçekten anlatıldığı gibi kötüymüş zaten en başta da sorduğum gibi; Nelson varken gitmek istemediyse eğer niye yollandı? ve eğer gitmek istediyse, sezon başı takımda kalan adam niye gitme durumuna getirildi?

Geri
Üst Alt