# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Acıyıp alabilirler

Cuesta'ya taktık diye mi gözümüze her hareketi batıyor, biraz fazla mı üstüne gidiyoruz diye düşündüm bi ara. Hani evet iyi değil ama atıyorum 6/10'luk stoper, biz mi 3/10'a çekiyoruz diye.

Tüm oynadığı maçlara tekrar baktım.

Adam o kadar ama o kadar dengesiz ki, yani bir savunma oyuncusu için en olmayacak şey. Yani sağından solundan haberi yok, sürekli pozisyonu kaçırıyor ve dengesizliği yüzünden full başa bela.

İyi gözüktüğü, iyi puan aldığı maçlara baktım sonra (eski takımda ve milli takımda)

O maçlarda şunu fark ettim, rakip takımın hücumu ya çok ağır, ya da fiziken zayıf bir oyuncu. Kendisi ortalamanın bir tık üstünde hıza sahip olduğu için çok ağır santrafora karşı üstünlük kurmayı başarmış, ya da fiziken zayıf bi santrafor olduğu için omuz omuza da yıkılmamış.

Cuesta'ya taktık diye mi gözümüze her hareketi batıyor, biraz fazla mı üstüne gidiyoruz diye düşündüm bi ara. Hani evet iyi değil ama atıyorum 6/10'luk stoper, biz mi 3/10'a çekiyoruz diye.

Tüm oynadığı maçlara tekrar baktım.

Adam o kadar ama o kadar dengesiz ki, yani bir savunma oyuncusu için en olmayacak şey. Yani sağından solundan haberi yok, sürekli pozisyonu kaçırıyor ve dengesizliği yüzünden full başa bela.
Dany gelse 3/10 falan olur. Cuesta -3/10 falan olabilir ancak.

bu arkadaşın bonservisine 7 mil veren adamın ihanetten yargılanması lazım

bu yaşa kadar futbol oynayabilmesi bir başarı hikayesidir.

görüp görebileceğiniz en kötü pozisyon alma ve karar verme yetisine sahip futbolcu olabilir.

bunları bedavaya bile gönderemezsin, bizim verdiğimiz kontratları kimse vermez.. anca maaşını ödeyip kiralık falan..

1752490686139.webp

işler 2 3 hafta daha geçikirse new cuestalar gelecek sanırım. Son günlere sarktığımız zaman twitter'da çıkan yangın sonucu kendilerini sağlama almak için desteden kart çeker gibi sorgusuz sualsiz birini çekiyorlar yeterki yangın dinsin babında böyle oluyor.

en büyük cimbomlu benim diye açıklama yapsana la. bir şey denicez

26 yaşına gelmiş milli takıma seçiliyor diye falan aldık bunu galiba

19-20 yaşında olsa sabrederiz de

Nasıl idare eder abi konferans ligi takımı mıyız da idare ediyor. Hayır nesiyle idare eder mesela biraz açar mısın.
Hiç olmadan ayakta durabilir, ligde iyi kötü oynatabilirsin. Yalandan da olsa mücadele ediyor, yanından adam geçince uçmuyor. Jelert'e göre idare eder anlamında dedim

Geri
Üst Alt