- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
2+6 = 8M Euro 26 kere Masalllah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi alamıyorsun TS 2 m euroya aldı mevcut sağ bekiniPiyasa çok yükseldi avrupada. Kimseyi artık 3/5 mio eur verip alamıyorsun. Premier Lig çıtayı çok yukarı çekti.
Kazık yemeyiz umarım herkeste bir şüphe var. Günay amerika kartellerini doldurduk takıma bakalım nolacak.
Ne ateşe atacaklar? Adamın umurunda mı? Adam alacağı 5 milyon euro maaşı önemsiyor. Hayatının geri kalanında bu paraları bir daha kazanamaz.Ne yaparsa yapsın maliyetinin altında ezileceği için işi zor. Beceriksiz herifler adamı da ateşe atmışlar.
Benim bi suçum yok ensesi kalın yöneticiler kapıyor büyük topculara bana Emre Kılınç ve Jimmy Durmaz kalıyor, ondan sonra Mehmet Mehmetoğlunun açtıkları kötü çıkıyor. Moratayı İcardiyi açması kolay, açsana benim gibi Alpaslan Öztürk'ü hadi
5 Milyon Euro maaş?Ne ateşe atacaklar? Adamın umurunda mı? Adam alacağı 5 milyon euro maaşı önemsiyor. Hayatının geri kalanında bu paraları bir daha kazanamaz.